10 / 05 / 2024

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?



Gıda sektörünün önde gelen markalarından Keskinoğlu Tavukçuluk, dün yapılan ihale ile satışa çıkarıldı.

Manisa Akhisar merkezli Keskinoğlu Tavukçuluk’un, Ziraat Bankası’nda bulunan hisselerinin satışı için yapılan ihalede en yüksek teklifi, yine gıda sektöründe faaliyet gösteren Lezita verdi.

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Buna göre, söz konusu ihalenin ilk aşaması Lezita lehine sonuçlandı ancak ihalenin sonucu Ziraat Bankası’nın yetkili mercilerinin onayının ardından kesinlik kazanacak.

Sonucun kesinleşmesi halinde yapılacak bildirimde belirlenen süre içerisinde, Ziraat Bankası ile Lezita arasında Pay Devir Sözleşmesi imzalanacak.

Bu sözleşmenin de imzalanmasını takip eden 2 iş günü içerisinde Rekabet Kurulu’na gerekli başvuru yapılacak. Rekabet Kurulu onayının alınmasını takiben yapılacak ödeme neticesinde hisse devri gerçekleşecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön