17 / 05 / 2024

selimoğlu grup evleri

selimoğlu grup evleri

Selimoğlu Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen ve toplamda 134 konutu bünyesinde barındıran Selimoğlu Eagle Residence nerede? Selimoğlu Eagle Residence'da daire fiyatları 155 bin liradan başlıyor...

Satıroğlu Marmarada Evleri teslim tarihi!

Satıroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmarada Evleri 246 daireden meydana geliyor. İşte Satıroğlu Marmarada Evleri teslim tarihi...

Yiğitoğlu Grup gayrimenkul sektöründe!

Yiğitoğlu Grup, 60 yıllık tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıyor. Yiğitoğlu Grup, ilk projesini Çeşme Dalyan’da hayata geçiriyor.

Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Toplam 246 daireden oluşan Marmarada Evleri 11 bin 50 metrekare alanda yükseliyor. Proje 7 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Selimoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cebecioğlu Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebecioğlu Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Cebecioplu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul ofis açtı!

Gülçin ile Hasan Selimoğlu işbirliği ile kurulan Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul 3. ofisini açtı. Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul prensiplerini açıkladı.

Aydınoğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hilmi Aydın ve Abdullah aydın imzasıyla kuruldu.

Eroğlu Skyland Evleri ne zaman teslim?

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Eroğlu Skyland Evleri 700 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Eroğlu Skyland Evleri ne zaman teslim?

Nuhoğlu Yenitepe Evleri ödeme planı!

Nuhoğlu Yenitepe Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor. Yenitepe Kadıköy'de fiyatlar 621 bin TL'den başlıyor...

Nuhoğlu Yenitepe Evleri fiyatları!

4 blok şeklinde yükselen Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy projesi 1.100 daire ve ticari birimlerden meydana geliyor. Nuhoğlu Yenitepe Evleri fiyatları

Boyrazoğlu Grup'tan Bağdat Caddesi'ne 20 milyonluk yatırım!

Malatya'nın en büyük meyve yetiştiricisi Boyrazoğlu Grup, üçüncü kuşağın girişimiyle inşaat sektöründeki yatırımlarını İstanbul'a taşıdı.

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri başvurusu!

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri başvurusu 8 Ağustos'ta başlayacak. Projededeki daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

selimoğlu grup evleri Haberi

selimoğlu grup evleri

Selimoğlu Eagle Residence nerede sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Selimoğlu Grup tarafından yükselen proje, Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.


2 bloklu proje olarak konumlandırılan Selimoğlu Eagle Residence projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Konut büyüklüklerinin 46 metrekare ile 168 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Selimoğlu Eagle Residence projesinde stüdyo daireler 46 metrekare ile 60 metrekare arasında değişirken, 1+1 daireler 65 metrekare ile 125 metrekare aarsında değişiyor. Projedeki 2+1 konutlar 95 metrekare ile 168 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projedeki 3+1 daireler ise 120 metrekare olarak konumlandırılıyor.


Selimoğlu Eagle Residence nerede?


Selimoğlu Eagle Residence nerede sorusunun cevabına göre proje, Kartal'da yükseliyor.


Selimoğlu Eagle Residence'da daire fiyatları 155 bin liradan başlıyor. Banka kredisi ile ödeme yapıalbilen Selimoğlu Eagle Residence projesinde 8 bin 588 metrekare arsa alanı...