23 / 07 / 2024

selimoğlu kartal projesi

selimoğlu kartal projesi

Selimoğlu Group'un Kartal'daki yeni projesi Eagle Residence metrekare satış fiyatı 2 bin 800 TL ile 4 bin 800 TL arasında değişiyor. Eagle Residence Kartal'da teslimler 18 ay sonra yapılıyor...

Ekşioğlu Kartal Tria satış ofisi!

Toplam 174 daireden meydana gelen Ekşioğlu Kartal Tria projesi 174 daireden meydana geliyor. Ekşioğlu Kartal Tria satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor.

Selimoğlu Group Eagle Residence fiyat!

Daire seçeneklerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunuyor. Selimoğlu Group Eagle Residence fiyat listesi kapsamında daireler 220 bin TL'den başlıyor.

Gökdeniz Kartal projesi yılın en stil konut ödülü aldı!

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Selimoğlu Group Kartal Eagle Residence fiyatları!

Ödeme planı kapsamında uygun oranlarda banka kredisi kullanılan projede daire tipleri 1+0'dan 3+1' ekadar farklı şekilde tasarlandı. Selimoğlu Group Kartal Eagle Residence fiyatları 1+0 258 bin 824 TL'den başlıyor.

Selimoğlu Group Eagle Residence satılık!

2 blok şeklinde hayata geçirilen projede dairelerin alanları 52 metrekareden başlıyor. Selimoğlu Group Eagle Residence satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1 'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Era Gayrimenkul ve Selimoğlu İnşaat'tan işbirliği!

İki yıl içinde 35 ofis açan ABD merkezli Era Gayrimenkul Türkiye, Selimoğlu İnşaat projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Hasan Selimoğlu ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Selimoğlu ile Pana Yapı Bağdat Caddesi'nde yeni proje yapmaya devam ediyor!

Selimoğlu, Bağdat Caddesi’nde inşa ettiği lüks konutlar ile Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da anılıyor. Pana Yapı A.Ş. İle ortak olan Selimoğlu Group, var olan projelerine yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor.

ERA, Selimoğlu projelerinin yatırımcısına danışmanlık verecek!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık uzmanı ERA Gayrimenkul, Türkiye’deki yatırımlarına bir yenisi daha ekleyerek Selimoğlu projelerinin tek yetkili satıcısı olan Hasan Selimoğlu’yla işbirliği anlaşması imzaladı.

Pana Yapı ve Selimoğlu Bağdat Caddesi'nde projeye başlıyor!

Bağdat Caddesi nin mimarı olarak bilinen Selimoğlu Group. Pana Yapı ile güçlerini birleştirdi. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyecek..

Selimoğlu Group ve Pana Yapı'dan Bağdat Caddesi’ne kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka.

Dağ Mühendislik Kartal Projesi!

Toplam 700 adet daireden meydana gelen Dağ Mühendislik Kartal Projesi ön talep toplamaya başladı. Kule ve az katlı bloklardan oluşacak olan proje yaz aylarında satışa çıkması planlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal projesi nerede?

200 milyon yatarım bedeliyle Kartal’da yükselen DKY İnşaat DKY Kartal ‘ın satışları devam ediyor. Projede 331 daire bulunuyor. Peki DKY İnşaat DKY Kartal projesi nerede?

Dky İnşaat Dky Kartal projesi ulaşım!

Dky Kartal projesi 220 milyar dolar yatırım bedeliyle Kartal’da yükseliyor. Dky İnşaat Dky Kartal projesi ulaşım bilgileri kapsamında Kartal metrosuna 200 metre yürüme mesafesinde yer alıyor.

selimoğlu kartal projesi Haberi

selimoğlu kartal projesi


Selimoğlu Group tarafından yükselen Eagle Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Eagle Residence Kartal projesi 134 adet daireden ve 10 ticari birimden meydana geliyor.


2 blok halinde yükselen Eagle Residence Kartal projesinin A bloğu konutlar için ayrılırken, az katlı B blokta alışveriş alanları yer alıyor. Eagle Residence Kartal projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, cafe, restoran gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Eagle Residence Kartal vaziyet planı



Eagle Residence Kartal satılık stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Eagle Residence Kartal daire alanları 45 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.


Eagle Residence Kartal teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirtiliyor. Selimoğlu Eagle Residence Kartal...