28 / 04 / 2024

Eagle Residence Kartal'da metrekare 2 bin 800 TL'den başlıyor! Yeni proje!

Eagle Residence Kartal'da metrekare 2 bin 800 TL'den başlıyor! Yeni proje!

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Eagle Residence Kartal

Selimoğlu Group'un Kartal'daki yeni projesi Eagle Residence metrekare satış fiyatı 2 bin 800 TL ile 4 bin 800 TL arasında değişiyor. Eagle Residence Kartal'da teslimler 18 ay sonra yapılıyor...




Selimoğlu Group tarafından yükselen Eagle Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor.  Eagle Residence Kartal  projesi 134 adet daireden ve 10 ticari birimden meydana geliyor.


2 blok halinde yükselen Eagle Residence Kartal projesinin A bloğu konutlar için ayrılırken, az katlı B blokta alışveriş alanları yer alıyor. Eagle Residence Kartal projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, cafe, restoran gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Eagle Residence Kartal vaziyet planı


Eagle Residence Kartal da metrekare 2 bin 800 TL den başlıyor! Yeni proje!


Eagle Residence Kartal satılık stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Eagle Residence Kartal daire alanları 45 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.


Eagle Residence Kartal teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirtiliyor. Selimoğlu Eagle Residence Kartal ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Eagle Residence Kartal fiyat listesi metrekare bazında 2 bin 800 TL ile 4 bin 800 TL arasında değişiyor.


Selimoğlu Eagle Residence satış ofisi ile 444 1 735 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Selimoğlu Eagle Residence Kartal projesi denize 5 dakika, İskele'ye 1 kilometre, Marina'ya 2 kilometre, E-5'e 14 kilometre mesafede yer alıyor.


Eagle Residence Kartal nerede?

Eagle Residence Kartal adres : Yunus Mahallesi Yunus Caddesi No. 10 Kartal - İstanbul / Türkiye


Eagle Residence Kartal ulaşım


Eagle Residence Kartal da metrekare 2 bin 800 TL den başlıyor! Yeni proje!


Eagle Residence Kartal iletişim

Telefon: 444 1 735

Web adresi: www.residenceeagle.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön