19 / 05 / 2024

Selimoğlu Konut Ticaret Anonim Şirketi

Selimoğlu Konut Ticaret Anonim Şirketi

Selimoğlu Konut Ticaret Anonim Şirketi, Erol Selimoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan 'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Park Apartmanı'nda kuruldu.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tuğ tarafından kuruldu.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu Fatih’te Raghad Khaooj tarafından kuruldu.

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Konut Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Selimoğlu Konut Ticaret Anonim Şirketi

Selimoğlu Konut Ticaret Anonim Şirketi, Erol Selimoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Selimoğlu Konut Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, sosyal ve spor tesisleri , toplu konut , okul, otel ,motel,alışveriş merkezleri ,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek , kiraya vermek,almak ,satmak gerektiğinde bunların işletmesini yapmak . 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı...