06 / 05 / 2024

Selin Kök görevinden ayrıldı mı

Selin Kök görevinden ayrıldı mı

Medyaya "Ağa'nın Son Gözdesi" başlığıyla yansıyan bu habere göre Ali Ağaoğlu, önce yeni aldığı 545 bin Euro değerindeki Rolls Royce’uyla Bebek’te tur atmış daha sonra da Arnavutköy’deki balıkçıda sarışın bir kadınla buluşmuştu...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Tarık Gürdil, Kiler GYO'dan istifa etti!

Kiler GYO'nun KAP'ta yaptığı açıklamaya göre, Genel Müdürü Tarık Gürdil görevinden istifa etti. 

Cihan Sadık Yürek, Çevre ve Şehircilik'teki görevinden alındı!

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı..

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İlker Çalışkan ve Cihan Kuytu ortaklığı tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Elbeşir İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elbeşir İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Moataz Al Homsı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Tophane, Hacımimi Mahallesi' nde kuruldu.

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Sadin Karaköse tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Mevlüt Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Güngören Platform Merkezi'nde kuruldu.

Küçük evleri büyük gösterme tüyoları!

İnsanların yaşam tarzlarındaki değişim, hane halkı sayısının giderek azalması, ayrı ev açanların sayısının artması ile birlikte konutlar da küçülmeye başladı. Küçük metrekareli evleri büyük gösteren tüyoları sizin için derledik...

Tarık Gürdil: İnşaat sektöründe talepler farklılaşıyor!

Türk inşaat sektörü, tüketicinin barınma ihtiyacının ötesinde hayat tarzı üretmeye başladı. Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil, “Artık barınma tek ihtiyaç değil. Talepler farklılaşıyor. Bu da sektörü büyütüyor” dedi..

Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi tarlası Kayseri'de!

Kayseri Birinci OSB, Türkiye ve Ortadoğu'nun en büyük güneş enerjisi tarlasını hizmete soktu. Tesis, OSB Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluğundaki elektrik tüketimini 25- 30 yıl süreyle karşılayacak.

Küçük evinizi nasıl 5 kat daha büyük gösterirsiniz?

Kanadalı çiftimiz bu 55 metrekarelik dairede yaşarlarken keyifleri yerindeymiş. Ancak eşitliğe bir de çocuk eklenince işler değişmiş. Peki küçük evinizi nasıl 5 kat daha büyük gösterirsiniz?

Selin Kök görevinden ayrıldı mı Haberi

Selin Kök görevinden ayrıldı mı

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde "sarışın" bir bayanla görüntülenmişti.


Medyaya "Ağa'nın Son Gözdesi" başlığıyla yansıyan bu habere göre Ali Ağaoğlu, önce yeni aldığı 545 bin Euro değerindeki Rolls Royce’uyla Bebek’te tur atmış daha sonra da Arnavutköy’deki balıkçıda sarışın bir kadınla buluşmuştu.


2 Haziran 2014'te yayınlanan bu haber Sözcü Gazetesi'nde fırtına kopardı.Çünkü o habere konu olan isim Sözcü Gazetesi'nin 'Ayşe Arman'ı olarak görülen Selin Kök'tü.


Mesleğe World Travel Channel'ın kurumsal iletişim müdürü olduğu sırada kanalın genel müdürünün teklifiyle program sunuculuğu ile adım atan Selin Kök, daha sonra Cnbc-e'de görev aldı.Ardından transfer olduğu TGRT'de ise Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yaptı.


Yaklaşık 2 yıldır ise Sözcü Gazetesi'nde başarılı röportajlara imza atan Selin Kök'ün Sözcü'de sık sık konuk ettiği Ali Ağaoğlu ile birlikte fotoğraflarının gazetelerde yeralması...