29 / 04 / 2024

selin yapı Optimal Life Sancaktepe

selin yapı Optimal Life Sancaktepe

Optimal Life Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin alanları 77 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan proje Aydos Ormanı'na komşu olarak inşa ediliyor.

Optimal Grup İnşaat Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Optimal Grup İnşaat Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin sermaye bedeli  ile Mücahit Güler tarafından kuruldu.

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 binTL sermaye bedeli ile Çiğdem Küçük Çakraklı ve Vehbi Peksen ortaklığında kuruldu.

Selin Sayek: Doğru proje ile 4 köprü yapılsın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP’nin köprü-otoyol gibi altyapı projelerine itiraz etmediğini ancak doğru projeler yapılması gerektiğini vurguladı.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Rings İstanbul Evleri nerede?

Rings İstanbul'da 1+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. Peki Rings İstanbul Evleri nerede?

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul'da babalara özel 20 bin lira indirim!

Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde babalar gününe özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 20 - 22 Haziran tarihleri arasında ev almak isteyen tüketiciye 20 bin liraya varan indirim fırsatı sunuluyor.

Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde stüdyo daireler 240 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi Selin Yapı imzasıyla yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 79 ile 273 metrekare arasında değişiklik göstdiği projede stüdyo dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Evleri'nde 1+1 daireler 435 bin TL'den başlıyor!

Selin Yapı imzasıyla inşa edilen Rings İstanbul projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.Toplam 1.500 konuttan oluşan projede 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim!

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim için 444 86 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişiyor.

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat!

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz imkanı sunan proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.

selin yapı Optimal Life Sancaktepe Haberi

selin yapı Optimal Life Sancaktepe

Optimal Life Sancaktepe projesi, Optimum Yaşam Merkezi imzası ile hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının Aralık ayında başlayacağı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Optimal Life Sancaktepe projesinde 234 tane daire yer alıyor. Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje Aydos Ormanı'na komşu olarak yükseliyor.


Optimal Life Sancaktepe 'de normal daire fiyatları şöyle; 77 - 105 metrekare 1+1 daireler 286 bin 500 TL ile 382 bin TL, 125 - 128 metrekare 2+1 daireler 450 bin TL ile 499 bin TL, 154 - 156 metrekare 3+1 daireler 499 bin 500 TL ile 603 bin 500 TL arasında değişiyor.


Optimal Life Sancaktepe bahçeli ev fiyatları ise şu şekilde; 93 - 116 metrekare 1+1 daireler 377 bin TL...