16 / 05 / 2024

Selviler Mahallesi projeleri

Selviler Mahallesi projeleri

Maski Genel Müdürlüğü, altyapı eksikliği olan yerlerde kanalizasyon şebeke sistemi çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesi Selviler Mahallesi'nin altyapısını sistemli bir şekilde işler hale getirmek için çalışmalara başlandı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi 2. oturumu 31 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesinin 2. oturumu 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün yapılacak.

Adıyaman Siteler Mahallesi kentsel dönüşüm istiyor!

Siteler Mahallesi muhtarı Refik Yücel, Adıyaman Belediyesi tarafından bazı mahallelerde başlatılacak olan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili Siteler Mahallesinin de bu kapsama alınmasını istedi.

TİSKİ projeleri onaylandı!

TİSKİ tarafından yürütülen projelerden Arsin İçmesuyu ve Arıtma, Beşikdüzü İçmesuyu Şebeke, Of İçmesuyu ve Arıtma, Tonya Atıksu Şebeke ve Kolektör Hattı, Vakfıkebir Kirazlık Mahallesi İçmesuyu ve Kanalizasyon projeleri onaylandı...

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi, Anıl Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2015 tarihinde Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Avcılar Sokak'ta kuruldu.

Köprübaşı Selviler Mahallesi altyapı çalışmaları başladı!

Maski Genel Müdürlüğü, altyapı eksikliği olan yerlerde kanalizasyon şebeke sistemi çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesi Selviler Mahallesi'nin altyapısını sistemli bir şekilde işler hale getirmek için çalışmalara başlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Millet Mahallesi İlkokulu açıldı!

Bursa’nın ‘marka bir kent’ olması hedefiyle önemli hizmetlere imzasını atan Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimi destekleyen projeleri kapsamında Millet Mahallesi Temel Eğitim İlkokulu (Millet Mahallesi İlkokulu) törenle açıldı...

Yüreğir Belediyesi Karacaoğlan Mahallesi'nde 500 konut inşa edecek!

Yüreğir Belediyesi, Kentsel Dönüşüm projeleri ile Yüreğir' i adeta yeniden inşa edecek. Karacaoğlan Mahallesi' nde yaklaşık 500 konut yapılacak. Başak Mahallesi' nde çalışmalar devam ediyor dedi...

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi'ni dönüştürecek!

Markalı konut projeleri ile deprem ve sel felaketlerine karşı insanlara daha güvenli yaşam alanları sunan Emlak Konut GYO, Esenler Havaalanı Mahallesi'nin dönüşümünü de gerçekleştirecek.

Selviler Mahallesi projeleri Haberi

Selviler Mahallesi projeleri

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı İlçe Koordinatörlüğü'ne bağlı kanalizasyon ekipleri Selviler Mahallesi'nde kanalizasyon şebeke sistemi çalışmalarına başladı. Manisa'da köylerden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin imar planları olmadığı için yer altındaki düzenin tam olarak bilinemediğini vurgulayan MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "MASKİ, Manisa'nın altyapı sorunlannı çözüme kavuşturacak ve ilin geleceğini şekillendirecek önemli bir kurum. Bizler Manisa'nın altyapı sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözümü noktasında öncelik sırasına göre çalışmalanmızı gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda Selviler Mahallesi'nin kanalizasyon sorununu çözmek için girişimlerimizi başlattık. Çalışma tamamlandıktan sonra Selviler Mahallesi halkı sistemli bir şekilde atık sularını deşarj edebileceği kanalizasyon şebeke sistemine sahip olacak. Mahalle halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu. 


Hür Işık...