02 / 10 / 2024

Sema Ramazanoğlu Fatma Güldemet Sarı vekalet

Sema Ramazanoğlu Fatma Güldemet Sarı vekalet

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema RAMAZANOĞLU’nun vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Ravad Ramazanoğlu ve İsra Holding Anonim Şİrketi ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ekrem Ramazanoğlu tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Kirman, Bülent Bora Rumelioğlu, Sema Rumelioğlu ve Yıldız Yeşim Kirman ortaklığında kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

TBB'den borçlu belediyelere müjde!

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, koronavirüs nedeniyle, İller Bankası üzerinden borçlu belediyelerden yapılan kesintilerin yapılmayacağını açıkladı.

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Ayşe Zerek, Emine Aksoyer, Evren Sarı ve Fatma Sarı ortaklığında kuruldu.

Sema Ramazanoğlu Fatma Güldemet Sarı vekalet Haberi

Sema Ramazanoğlu Fatma Güldemet Sarı vekalet

Görüşmelerde bulunmak üzere 28 Şubat 2016 tarihinden itibaren Fildişi Sahili, Gana , nijerya ve Gine'ye gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın dönüşün kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu vekalet edecek.


Karar için