02 / 05 / 2024

sembol istanbul kampanyası

sembol istanbul kampanyası

Daire teslimlerinin 11 ay sonra yapılması planlanan Sembol İstanbul projesi Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. İşte Sembol İstanbul yeni yıl kampanyası...

Bahçeşehir Sembol İstanbul'un kampanyası uzatıldı!

Karden inşaat'ın Behçeşehir'de hayata geçirdiği Sembol İstanbul Projesi için uygulanan 3 farklı sistemli kampanya yatırımcıların göstermiş olduğu ilgi nedeniyle Ocak 2015 sonuna kadar devam edecek.

Motto İstanbul kampanyasında son gün 31 Ekim!

Motto İstanbul projesinde banka kredisine uygun hemen tapu imkanı sunuluyor. Fiyatların 277 bin TL'den başladığı projede kampanyadan faydalanmak için son gün 31 Ekim...

HEP İstanbul kampanyası yeni!

Toplam 1.424 daire ve 11 dükkandan oluşan HEP İstanbul projesi Tekfen Emlak Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. HEP İstanbul kampanyası yeni...

Sembol İstanbul'da teslimler başladı!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , tapu teslimlerine başladı.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , 20 mayıs itibari ile tapu teslimlerine başlıyor.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul A ve B bloklarda konut sahiplerine 20 mayıs itibari ile tapularını teslim ediyor.

Cevizli Ritim İstanbul kampanyası!

Cevizli Ritim İstanbul kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılında başlıyor. Kasım 2016 tarihinde teslim edilecek projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Resim İstanbul Orman'dan kusursuz teklif kampanyası!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “Kusursuz teklif kampanyasıyla yaşamını değiştirmek isteyen herkese teslime kadar 2 bin 500 lira peşinat ödemeli bir kampanya başlattık'' dedi.

Ritim İstanbul Dumankaya Pas Geç kampanyası!

Ritim İstanbul Dumankaya Pas Geç kampanyası kapsamında ödemeler 1 yıl erteleniyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede fiyatlar 385 bin 440 TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya 2016 ödeme kampanyası!

Ritim İstanbul Dumankaya 2016 ödeme kampanyası kapsamında 2017 yılına kadar tek bir kuruş ödemeden ev sahibi olunuyor. Ritim İstanbul'da 1+1'lerin fiyatları 385 bin 440 liradan başlıyor...

LaVie İstanbul'da yılın son kampanyası! Son gün 10 Ocak!

‘LaVie İstanbul’ yılın son kampanyasında 0.9 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. LaVie İstanbul’dan 10 Ocak Pazar gününe kadar ev alanlar, hem daha sonraki fiyat artışından etkilenmeyecek hem de tapusunu hemen alabilecek.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyasında son 3 gün!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler 458.000-TL'den başlayan fiyatlarla, “%18 KDV Bizden” ve “Hemen Fatura” yıl sonu kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde karşılamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Ritim İstanbul Maltepe kampanyası!

Ritim İstanbul Maltepe kampanyası kapsamında peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. 32 bin metrekare arsa alanına sahip proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Sembol İstanbul'da son satışlar!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir-Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği residence konseptli Sembol İstanbul'un yüzde 80'i satıldı.

sembol istanbul kampanyası Haberi

sembol istanbul kampanyası

Sembol İstanbul kampanyası ile ilgili detaylı bilgi haberimizin devamında yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan proje Karden İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Satış süreci devam eden Sembol İstanbul Bahçeşehir 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projenin 11 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


Sembol İstanbul Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları 88 metrekareden başlıyor, 200 metrekareye kadar yükseliyor. Proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Bahçeşehir Sembol İstanbul'da yer alan konutların metrekare fiyatları 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor. Projenin A ve B bloklarınde residence, C bloğunda ise konut ve home ofisler bulunuyor.


Sembol İstanbul'un sosyal alanları arasında; Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları, tenis kortları,...