21 / 05 / 2024

Semerkan Yapı City Line nerede

Semerkan Yapı City Line nerede

Banka kredisi kullanılabilen City Line Konutlarında daireler 561 bin TL ile 635 bin TL arasında değişiyor. Bayrampaşa City Line resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

Honda City'e Mart ayında zam yapıldı mı?! İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Honda City, sağlam yapısı, modern tasarımı, iyi performansı ve yakıt tasarrufu gibi özellikleriyle öne çıkan bir otomobildir.  Ayrıca ferah iç mekanı ve birçok teknolojik özellikleriyle de dikkat çekmektedir.  İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi nedir? 

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Yıldıray Çelik tarafından kuruldu.

Form City Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Form City Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Turgut Soysal tarafından kuruldu.

Toyota geleceğin şehri Woven City’nin yapımına başladı!

Yatırımlarına devam eden Toyota, geleceğin şehri Woven City’nin yapımına başladı. Woven City’de zemin seviyesinde üç tür caddeye yer verilecek.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Grow City Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grow City Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Akıncı tarafından kuruldu.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

Sur Yapı Tempo City konut fiyatları!

Sur Yapı Tempo City konut fiyatları 694 bin TL'den başlıyor. Tempo City projesinde peşin yapılan ödemelerde uygulanan indirime göre bu fiyat 515 bin TL'ye iniyor...

Sur Yapı Tempo City Evleri teslim bilgisi!

Tempo City projesi İstanbul Kağıthane'de Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede daireler 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Tempo City Sur Yapı fiyat listesi!

Tempo City Sur Yapı fiyat listesi 603 bin TL'den başlıyor. Tempo City projesi 7 bin 782 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Semerkan Yapı City Line nerede Haberi

Semerkan Yapı City Line nerede

35 adet konut ve 11 adet ticari alanın yer aldığı City Line projesi İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Bayrampaşa bölgesinde konumlandırılıyor. City Line Evleri Semerkand Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı City Line Bayrampaşa Konutları 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. City Line satılık daire fiyatları 561 bin TL'den başlıyor.


Banka kredisi kullanılabilen Bayrampaşa City Line  Konutlarında daireler 110 metrekare ile 178 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 12 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen City Line  Konutlarında ofislerin alanları 68 metrekare ile 712 metrekare arasında değişiyor. 


City Line Bayrampaşa fiyat listesi:

2 oda 1 salon daireler 561 bin TL ile 580 bin TL arasında,

3 oda 1 salon daireler 582...