03 / 05 / 2024

Semerkand Line satıllık

Semerkand Line satıllık

İstanbul'un Bakırköy ilçesine bağlı Zuhratbaba bölgesinde inşa edilen Semerkand Line Evleri 'nde daire fiyatları 455 bin TL'den başlıyor. Peki Semerkand Line Rezidans ne zaman teslim edilecek?

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 oldu! Ortalama bir konut fiyatı 3 milyon TL’yi solladı!

Konut satış rakamları düşerken, fiyatlar hızını keserek yükselmeyi sürdürüyor. Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın araştırmasına göre, konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 olarak kaydedildi.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

128 GB Casper VIA M30 Plus BİM'de satışa çıkıyor! İşte indirimli fiyatı

128 GB Casper VIA M30 Plus akıllı telefon 15 Eylül'den itibaren BİM'de satışa çıkıyor. Üstelik piyasaya göre oldukça uygun bir fiyattan satılıyor. İşte detaylar...

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Almanya'da perakende satışlar, Mart ayında yıllık yüzde 8,6 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Almanya'da reel perakende satışlar, özellikle gıda ürünlerinde yükselen fiyatların Almanların satın alma konusunda isteksizliğini etkilemesi sebebiyle Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 2,4 ve yıllık bazda yüzde 8,6 geriledi.

Perakende satış hacmi Kasım ayında yıllık bazda yüzde 12,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, perakende satış hacmi 2022 yılının Kasım ayında yıllık bazda yüzde 12,1 artış gösterdi.

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro, Türkiye’de satışa çıkıyor! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Huawei markasının orta seviyeye hitap eden Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro akıllı telefon modelleri Türkiye’de de satışa çıkıyor. Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro ile hızlı şarj gibi özellikleri ile dikkat çeken Huawei MatePad Pro’nun Türkiye’deki satış fiyatı belli oldu.  

Sakarya Büyükşehir'den satılık 23 iş yeri! İş yeri alacaklar dikkat!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan ticaret merkezindeki 23 iş yerini satıyor...

Konut satış fiyatlarındaki yıllık değer artışı yüzde 116 oldu!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom’un verilerine göre Türkiye'de Şubat ayı sonu itibarı ile konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 116 şeklinde açıklandı.

Semerkand Line satıllık Haberi

Semerkand Line satıllık

'Semerkand Line Rezidans ne zaman teslim?' sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerine değinelim Proje Semerkand Yapı imzası ile yükseliyor.


Metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL ile 8 bin 700 TL arasında değişen Semerkand Line Evleri'nde yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan bedel firma bünyesinde vadelendirilebiliyor.


Toplam 214 tane dairenin yer aldığı Bakırköy Semerkand Line Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


Zuhratbaba Semerkand Line Evleri 'nin sosyal alanları arasında kuru temizleme, fitness center, acil sağlık hizmetleri, yüzme havuzu, spa, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve vale hizmeti bulunuyor.


Semerkand Line Rezidans ne zaman teslim?
Bakırköy Semerkand Line projesinde yer alan konutların 2016 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede...