17 / 07 / 2024

semerkand yapı bodrum

semerkand yapı bodrum

Semerkand Yapı'nın Bodrum projeleri; İngiliz tepe yöneticileri hedefliyor. Temmuz ayında bitecek projeler için İngiliz gayrimenkul şirketleriyle görüşmeler yapılıyor.

Semerkand Yapı konkordatodan çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından olan Semerkand Yapı A.Ş. konkordatodan çıktı.

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'nde 31 iş yeri yapılacak!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin lira olarak belirlendi. 

Bodrum’da belalı kaçak yapılaşma sorunu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’daki belalı kaçak yapılaşma sorununu anlattı. Aras, kaçak yapılaşmayla mücadele içinde olduklarını açıkladı.

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 17 Eylül'de!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin TL olarak belirlendi. 

Evrim Kırmızıtaş Bodrum'da tatil yapıyor!

Emlak dünyasının ünlü isimlerinden Evrim Kırmızıtaş Başaran, Bodrum Yalıkavak'ta  ailesiyle birlikte tatil yapıyor. 

Bodrum’da kaçak yapıya geçit yok!

Bodrum’da kaçak, izinsiz ve ruhsatsız yapılaşmaya karşı büyük önlemler alan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Arı kovanına çomak sokacağız' dedi.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Bodrum’da kaçak yapılaşmaya karşı seferberlik!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ikinci konut uygulamaları ve imar barışı uygulaması nedeniyle hızla artan kaçak yapılaşmaya karşı seferberlik başlattı.

Bodrum'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele!

Muğla'nın Bodrum ilçesinin CHP'li yeni Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilk belediye meclis toplantısında kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başlattıkları bunun için 1 Nisan'ın milat tarih olduğunu söyledi.

Ant Yapı, Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor!

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. Radisson Collection Resort & Spa Bodrum 2021 yılında faaliyete geçecek...

Ant Yapı ile Radisson’dan yeni işbirliği!

Ant Yapı, Bodrum’un cennet köşesi Aspat’ta hayata geçirdiği gurur projesi Anthaven için dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection Resort&SPA ile anlaşma imzaladı...

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

semerkand yapı bodrum Haberi

semerkand yapı bodrum

Son yıllarda yabancılardan oldukça rağbet gören Bodrum, bu anlamda Türk inşaat şirketlerinin de markajına girmiş durumda. Bunun son örneği ise İstanbul merkezli Semerkand Yapı'nın Bodrum Yalıkavak ve İçmeler'de başlattığı villa projeleri. Hatırlanacağı gibi Semerkand Yapı, İstanbul Boğazköy ve Esenkent projelerinin ardından Gökçebel Evleri ile Bodrum'da da inşaat faaliyetlerine başlamıştı. Villa Select ve Egeria Suites adıyla iki farklı projeyle Bodrum'da yeni konutlar inşa etmeye başlayan Semerkand Yapı, geçen yıl başladığı bu iki projeyi 2008 yılının Temmuz ayında projeleri tamamlayıp, sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.


Semerkand Yapı Genel Müdürü Yiğit Ali Ural, müşteri hedeflerinin özelikle yurt dışı odaklı olduğunu söyleyerek, "Yatırımcıları Türkiye'ye çekmeye çalışıyoruz. Özellikle İngilizleri hedefliyoruz" diyor. Türkiye'de sahil kesiminde yapılan konut projelerinin...