02 / 05 / 2024

Semerkand Yapı Etiler kentsel dönüşüm

Semerkand Yapı Etiler kentsel dönüşüm

Gayrettepe, Etiler ve Kartal sahilde kentsel dönüşüm planlayan Semerkand Yapı, hak sahiplerinin yüzde 65'inden imza aldı. Şirketin Proje Geliştirme Direktörü Kırbıyık, ön protokollerin yapıldığını söyledi.

Etiler Polis Okulu arazisindeki rezidans için bilirkişi raporu geldi: Boğaziçi silüetini bozar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 6 Aralık 2021’de Yapı&Yapı şirketine 208 milyon avroya sattığı Etiler Polis Okulu arazisine ilişkin bilirkişilerden olumsuz görüşler belirtildi. İşte hazırlanan bilirkişi raporunda yer alan detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler'deki eski polis okulu arazisindeki yapı ruhsatını iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş'taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisi üzerinde yer alan yapı ruhsatının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Etiler Ulus'ta göz kamaştıran arsa!

Etiler Ulus'ta son derece değerli bir arsa için kıyasıya pazarlıklar yapıldı.  Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında söz konusu arsayı kaleme aldı.

Semerkand Yapı konkordatodan çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından olan Semerkand Yapı A.Ş. konkordatodan çıktı.

Tay Gruop'un Etiler'deki projesinin imar planı mı değiştirildi?

Mesut Toprak’ın Etiler’deki lüks projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planınında değişiklik yapıldı. Konut alanına ticari ünitelerin yapılmasının önü açılırken, bina yükseklik sınırı da artırıldı...

Etiler Polis Okulu arazisinin planları iptal!

İstanbul Beşiktaş’ta yer alan eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisine otel, AVM ve rezidans yapımının önünü açan imar planları iptal edildi... 

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

Akmerkez GYO olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı dün şirketin Etiler'deki merkezinde yapıldı...

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisine ne yapılacak?

KİPTAŞ’ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, 4 Nisan'da satın aldıkları Etiler Polis Meslek Yüksekokulu'na AVM yapmayacaklarını açıkladı. 

Maanaa 47 Etiler nerede? İşte konum!

İnşaat çalışmaları yeni başlayacak olan  Maanaa 47 Etiler projesinde anahtar teslimler 2019 yılı Mart ayında yapılacak..

Maanaa 47 Etiler'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

RAM GMY tarafından İstanbul Etiler'de hayata geçirilen projede toplamda 38 daire bulunuyor. Büyükdere Caddesi'ne 27 dakika uzaklıkta yer alan projede teslimler 2019'da yapılacak. 

Konut firmaları Levent ve Etiler için proje yarışında!

İstanbul'un merkez ilçeleri Levent ve Etiler'de kentsel dönüşüm projeleri hızlandı. İnşaat firmaları iki bölge için proje yarışına girdi. Etiler ve Levent'te yeni yapılan ve geliştirilmekte olan projeler sizin için derlendi...

Semerkand Yapı Etiler kentsel dönüşüm Haberi

Semerkand Yapı Etiler kentsel dönüşüm

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya, Bodrum başta olmak üzere birçok kentte 19 ayrı gayrimenkul projesine imza atan Semerkand Yapı, kentsel dönüşüm işine de giriyor. Kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek üzere 1 yıldır sahada çalışma yapan şirket, görüşmelerinin karşılığını almaya başladı. Gayrettepe, Etiler ve Kartal sahildeki bazı sitelerde kentsel dönüşüm gerçekleştirmeyi planlayan şirket, hak sahiplerinin yüzde 65'inden imza almayı başardı. Semerkand Yapı Proje Geliştirme Direktörü Zafer Kırbıyık, 3 ayrı lokasyondaki projede ön protokoller yapıldığını söyledi. Kırbıyık "Gayrettepe'de eski Ali Sami Yen Stadı arkasındaki 16 bin metrekarelik alanda bir proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Halen Ankara'da onay aşamasında. Bölgede yaklaşık 1 yıldır sürdürdüğümüz görüşmelerde mutlu sona yaklaştık" dedi. Etiler'deki Eti Sitesi ve çevresindeki apartmanların dönüşümü için de proje sunduklarını belirten Kırbıyık, 11 bin metrekare...