03 / 05 / 2024

Semerkand Yapı gayrettepe projesi

Semerkand Yapı gayrettepe projesi

Gayrettepe, Etiler ve Kartal sahilde kentsel dönüşüm planlayan Semerkand Yapı, hak sahiplerinin yüzde 65'inden imza aldı. Şirketin Proje Geliştirme Direktörü Kırbıyık, ön protokollerin yapıldığını söyledi.

Beyaz İnşaat Gayrettepe 25 projesinde teslimler bir yıl sonra!

Beyaz İnşaat tarafından Gayrettepe'de yükselen Gayrettepe 25 projesinde teslimlerin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. Peki Gayrettepe 25'te konut fiyatları ne kadar? Gayrettepe 25'te hangi tip konutlar var? İşte Gayrettepe 25 projesiyle ilgili ayrıntılar...

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı Nisan sonunda yolcu alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı'nda, Nisan sonu gibi yolcu alınacak şekilde çalışmaların yapıldığını belirtti. 

Semerkand Yapı konkordatodan çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından olan Semerkand Yapı A.Ş. konkordatodan çıktı.

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

Gayrettepe-İstanbul Yeni havalimanı Metrosu'nda rekor kırıldı!

Ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projeler arasında gösterilen Gayrettepe - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda yapılan çalışmalarla tüm zamanların en iyi rekoru kırıldı. 

Gayrettepe-Bağcılar Metrosu bu yıl açılıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gayrettepe-Bağcılar Metrosu'nun bu yıl hizmete açılacağı bilgisini verdi. Aydın, ''Yapımı hızla devam ediyor ve artık sonlara doğru geliniyor'' açıklamasında bulundu.

Fsd Yapısal Çelik İmalatları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fsd Yapısal Çelik İmalatları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gayrettepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Alaaddin Yalçın ve Özcan Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

İmar barışı çalıştayı 7 Haziran'da yapılacak!

“Tüm Yönleriyle İmar Barışı Çalıştayı 7 Haziran’da” Dedeman Gayrettepe’de yapılacak. 

İncirli-Gayrettepe metrosu geliyor!

İstanbul projelerini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 'İncirli'den E-5 altından Bademli'ye oradan da Gayrettepe'ye gidecek bir metro projesi yapıyoruz' dedi

Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattı ihalesi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bugün Gayrettepe'den İstanbul Havalimanı'na gidecek raylı sistemin ihalesi yapıldı. İhale bedeli 999 milyon 769 bin 962 avro. Yani yaklaşık bir milyar avro. Bugün bağlandı. Bunun Türk lirası karşılığı 3,5 milyar lira." dedi.

Gayrettepe-3.Havalimanı-Halkalı Metro Hattı için resmi başvuru yapıldı!

3. Havalimanı'na ulaşım kolaylığı için planlanan Gayrettepe-3.Havalimanı-Halkalı Metro Hattı 66 kilometre uzunluğunda olacak. Proje 4.8 milyar TL'ye mal olacak.

Gayrettepe Dedeman Oteli ne olacak?

Dedeman Grubu, ilk oteli olan Ankara otelini satarak herkesi şaşırtmıştı. Grubun en eski otel yatırımlarından biri olan Gayrettepe'deki İstanbul Dedeman için de yeni projeler geliştirme planları yapılıyor.

Semerkand Yapı gayrettepe projesi Haberi

Semerkand Yapı gayrettepe projesi

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya, Bodrum başta olmak üzere birçok kentte 19 ayrı gayrimenkul projesine imza atan Semerkand Yapı, kentsel dönüşüm işine de giriyor. Kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek üzere 1 yıldır sahada çalışma yapan şirket, görüşmelerinin karşılığını almaya başladı. Gayrettepe, Etiler ve Kartal sahildeki bazı sitelerde kentsel dönüşüm gerçekleştirmeyi planlayan şirket, hak sahiplerinin yüzde 65'inden imza almayı başardı. Semerkand Yapı Proje Geliştirme Direktörü Zafer Kırbıyık, 3 ayrı lokasyondaki projede ön protokoller yapıldığını söyledi. Kırbıyık "Gayrettepe'de eski Ali Sami Yen Stadı arkasındaki 16 bin metrekarelik alanda bir proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Halen Ankara'da onay aşamasında. Bölgede yaklaşık 1 yıldır sürdürdüğümüz görüşmelerde mutlu sona yaklaştık" dedi. Etiler'deki Eti Sitesi ve çevresindeki apartmanların dönüşümü için de proje sunduklarını belirten Kırbıyık, 11 bin metrekare...