15 / 05 / 2024

Semih Sadır

Semih Sadır

Abat Emlak Yatırım Anonim Şirketi, Semih Sadır, Özgür Kendir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Güngören, M. Nesih Özmen Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Abat Merter Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Abat Merter Gayrimenkul Anonim Şirketi Güngören'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Kendir ve Semih Sadır ortaklığında kuruldu.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

120 metrekare prefabrik evler kaç para? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik ev, salgın sonrası pek çok kişinin tercih ettiği konutlardan biri olmuştur. Prefabrik konutun yapılışı diğer konutlara göre daha kısadır. Peki “120 metrekare prefabrik evler kaç para?” İşte detaylar!

Regal ankastre ürünlerde 3 yıl ücretsiz garantiye ek güvence! İşte 25 Eylül 2022 Regal Fiyat Listesi!

Regal ilk gününden itibaren piyasaya hakim ürünler kadar sağlam ancak onlardan çok daha ucuz ürünleriyle sadık bir müşteri portföyüne sahip oldu. Şimdi kendine güvende bir adım öte giden Regal 3 yıl garanti kapamına 2 yıl daha ekliyor. İşte kampanya şartları

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Sadıç İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıç İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Tahsin Tekeli tarafından kuruldu.

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Ego Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ego Yatırım Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Semih Kahraman tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Sıfır enerjili binalar hangi faydaları sağlıyor?

Kuzu Group Mekanik İşler Lideri Semih Çalapkulu, sıfır enerjili binaları ve ZeroBuild Türkiye’21 Dijital Fuar organizasyonunu kaleme aldı. İşte Semih Çalapkulu'nun o yazısı...

Semih Sadır Haberi

Semih Sadır

Abat Emlak Yatırım Anonim Şirketi, Semih Sadır, Özgür Kendir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu. 


Abat Emlak Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak.


Abat Emlak Yatırım Anonim Şirketi adres: Güngören, M. Nesih Özmen Mahallesi, Fatih Caddesi, No:11 Aksoy İşmerkezi, A Blok...