07 / 07 / 2024

Semiha Kuriş

Semiha Kuriş

OGZ Yapı Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Semiha Kuriş tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gümüşlü Sokak'ta kuruldu.

Arin Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arin Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Kuriş tarafından kuruldu.

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Semiha Yücel ve Yalçın Agırbaş ortaklığında kuruldu.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kuriş tarafından kuruldu.

İzmir'de kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

İZSİAD Başarı Hikayeleri Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Güneş, "Bugün İzmir’in gündeminde olan kentsel dönüşüme ada bazında bakılmalı; ada dönüşmeli, parsel değil. Bu dönüşüm olursa onun adı kentsel dönüşüm olur" dedi.

Sesta İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sesta İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semiha Akdağ tarafından kuruldu.

Labotti Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labotti Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Gürsoy ve Semiha Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Joyart Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joyart Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semiha Didem Sevinç tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mahmut Sel ve Can Kuriş ortaklığında kuruldu. 

Emre Altuğ'un annesinin evini Semiha Yankı aldı!

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini Semiha Yankı satın aldı.

Delmare Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmare Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semiha Zeynep Oral tarafından kuruldu. 

Semiha Kuriş Haberi

Semiha Kuriş

OGZ Yapı Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Semiha Kuriş tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gümüşlü Sokak'ta kuruldu. 


OGZ Yapı Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi iş konusu; HAFRİYAT;a)Her türlü Harfiyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir.  b)Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi...