06 / 05 / 2024

Şemikler Altgeçidi ne zaman tamamlanacak

Şemikler Altgeçidi ne zaman tamamlanacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Şemikler’de kapatılan hemzemin geçidin yerine inşaatına başladığı yaya altgeçidinin çalışmalarında yüzde 70 seviyelerine geldi. işin en zor kısmı olan “demiryolu hattının askıya alınması” işini de başarıyla tamamladı.

 10 farklı ülkeden 21'e kadar farklı kahve çeşidi seçeneğiyle Siemens TQ703R07 tam otomatik kahve makinesi satışta!

Siemens’ten kahve tiryakilerine devrim gibi müjdeli bir haber geldi. Siemes, 10 farklı ülkeden 21’e kadar farklı kahve çeşidi imkânını barındıran TQ703R07 tam otomatik kahve makinesini görücüye çıkardı.

İzmir Altınyol'a taşıt altgeçidi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınyol'a taşıt alt geçidi ve kavşaklar yapılarak ulaşım rahatlatılacak. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, yapılacak yatırımlara dair sunum gerçekleştirdi....

Pirinkayalar Geçidi'ndeki tünelde yıl sonunda ışık görünecek!

Erzurum-Artvin kara yolunda sürücülere zor anlar yaşatan Pirinkayalar Geçidi'nde yapımı süren 2 bin 246 metrelik tünelde delme işlemi yıl sonunda tamamlanacak.

Yozgat Şebek Geçidi inşaatı TBMM gündeminde!

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki Şebek Geçidi inşaatının ne zaman başlayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sedef, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mithatpaşa’ya değer katacak projede çalışmalar sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi üzerinde oluşturduğu, meydan projesinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

İzmir Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kullandığı aracın gerçekleştirdiği ilk seferin ardından hizmete açıldı.

İzmir'e tramvaylı meydan geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi'nin inşaatında sona gelindi. 1.500 fore kazıkla aşılarak tamamlanan alt geçidin hafta sonu açılması planlanıyor. 

Güzeldere Geçidi tünel çalışmaları tam gaz devam!

Kış aylarında sürücülerin kabusu olan Güzeldere Geçidi, yapılan tünel ile rahat nefes aldıracak. Çalışmalar 2019'da tamamlanacak.

Denizli'deki Kayhan Tüp Geçidi mecliste konu oldu!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Kayhan Tüp Geçidi çıkışında yaşanan trafik kazalarına ve sorunun çözümüne ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Karşıyaka Şemikler cami alanı imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka İlçesi, Şemikler Mahallesi ‘Cami’’ olarak planlanmasına yönelik İzmir Müftülüğü tarafından sunulan imar planı askıya çıktı...

Aksaray Altgeçit Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan altgeçit projesinin ihalesi yapıldı. Projede toplam 8 şerit yer alacak.

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

İstanbul'da Kademeli Yaya Geçidi Düzenlemesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kademeli Yaya Geçidi Düzenlemesi'ni başlatıyor. Düzenlemeyle birlikte araçların ve yayaların ışıklarda geçişleri kolaylaştırılıyor.

Şemikler Altgeçidi ne zaman tamamlanacak Haberi

Şemikler Altgeçidi ne zaman tamamlanacak


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Şemikler’de kapatılan hemzemin geçidin yerine inşaatına başladığı yaya altgeçidinin çalışmalarında yüzde 70 seviyelerine geldi. Özelikle “yapılamaz” diye lanse edilmeye çalışılan ve inşaat işinin en zor kısmı olan demiryolu hattının askıya alınması işi başarıyla gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu gerçekleştirilen bu imalat için 160 adet fore kazık, 191 adet jet grout (beton kolon) yapıldı. İşlemin tamamlanmasının ardından tünel betonarme imalatlarına başlandı.


Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında Erdoğan Akaya Sokağı, Merkez Camisi ve pazaryerinin önünden geçen 6418 Sokak’a bağlayacak şekilde yaya alt geçidi inşa edecek. Yaklaşık 5 metre zemin altından yapılması öngörülen altgeçidin genişliği de 6 metre olacak. Altgeçit için yaklaşık 32 metrelik tünel yapılacak.


Süreç nasıl gelişti?

Gelen talepler üzerine Şemikler sakinleri ile bir araya gelen İzmir Büyükşehir...