24 / 07 / 2024

şemikler

şemikler

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler semti demiryolu çevresindeki baraka tarzı kaçak yapıları, polis destekli operasyonla yıktı. Yaklaşık 25 kaçak yapı, gün boyu süren çalışma ile tamamen yıkıldı...

Merkezefendi Belediyesi'nden 125.2 milyon TL'ye konut imarlı arsa!

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 125 milyon 240 bin TL olarak açıklandı.

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 8 bin 80 metrekare olarak belirtildi.

Karşıyaka Belediyesi İzmir'de imarlı arsa satacak!

İzmir İli Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İzmir Karşıyaka Şemikler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Denizli'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Denizli Merkezefendi Şemikler'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti...

Denizli'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Denizli 3. Sulh Hukuk, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Şemikler Mahallesi, 830 ada, 1 parselde yer alan arsayı 8 milyon 726 bin 100 TL'ye satıyor. 

Karşıyaka’da yıkım operasyonu!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler’de hurdacılar tarafından kurulan baraka ve çadırları kaldırarak bölgenin önemli bir sorununu çözüyor.

Karşıyaka'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 1. Satış Memurluğu, İzmir'in Karşıyaka ilçesi Şemikler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 871 bin TL olarak belirlendi.

Karşıyaka'ya 2 yeni mahalle merkezi geliyor!

Şemikler’de hayata geçirilen projeyle ‘mahalle merkezi’ sayısını 10’a çıkarmaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesinden Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine de müjde geldi.

ONAG Yapı’nın 3 projesinde yüzde 10 KDV indirimi!

ONAG Yapı İzmir'de hayata geçireceği projelerinde birçok kampanya sunuyor. Şemikler, Ataşehir ve Sasalı’da inşa edilen projelerde KDV indirimi, 0,98 faiz, tapu harcı indirimi, kişiye özel ödeme seçenekleri ve lansman öncesi fiyat avantajı sağlanıyor. 

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

Karşıyaka Şemikler cami alanı imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka İlçesi, Şemikler Mahallesi ‘Cami’’ olarak planlanmasına yönelik İzmir Müftülüğü tarafından sunulan imar planı askıya çıktı...

şemikler Haberi

şemikler

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler semti demiryolu çevresindeki baraka tarzı kaçak yapıları, polis destekli operasyonla yıktı. İmar planlarında pazaryeri, yeşil alan ve yol güzergahı olarak belirlenen yerlerde kurulan çadır ve barakalar, önce boşaltılarak güvenlik çemberine alındı. Yaklaşık 25 kaçak yapı, gün boyu süren çalışma ile tamamen yıkıldı, enkazları da temizlendi. Barakalarda kalan ailelere eşyalarını taşımaları için araç ve personel yardımı yapıldı. Yıkımlarda herhangi bir adli olay yaşanmadı. 

Gecekondu tarzı yapılanmaya asla göz yummayacaklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Kaçak yapılaşmadan doğan sıkıntıları kentimiz fazlasıyla yaşamaktadır. Bir yandan kent dönüşüm projeleri hazırlayıp sağlıklı kentler kurmaya çalışırken, bir yandan da yeni gecekondulara izin veremeyiz. Vatandaşlarımızdan yasalara uymalarını bekliyoruz." dedi. 



Ayrıntılı...