24 / 07 / 2024

Semra Halepli mimarlık

Semra Halepli mimarlık

Mimar Semra Halepli kimdir? Mimar Semra Halepli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Semra Halepli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Semra Halepli...

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gür, Semra Gür, Mustafa Akkemik ve Bekir Gür ortaklığında kuruldu.

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Bulutlular Yapı Malzemeleri Elektrik Mimarlık Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bulutlular Yapı Malzemeleri Elektrik Mimarlık Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Semra Kahraman tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zeysem Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeysem Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Zeynep Güzel ve Semra Güzel ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deka Paslanmaz Çelik Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Paslanmaz Çelik Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Çiçek tarafından 20 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Kağıthane'de kuruldu.

Semra Halepli kimdir?

Mimar Semra Halepli kimdir? Mimar Semra Halepli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Semra Halepli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Semra Halepli...

Tektonika Mimarlık Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektonika Mimarlık Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, Üsküdar Beylerbeyi 'nde, 2 Şubat 2015 'te, Semra Yener Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Elif Şengül, Şule Dalan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Beykoz, Kanlıca Mahallesi, Halepli, Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Okumuş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okumuş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Okumuş ve Semra Okumuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de kuruldu

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Semra Halepli mimarlık Haberi

Semra Halepli mimarlık

Semra Halepli kimdir?

Semra Halepli, 1978 yılında Aydın’ da doğdu. 1999 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Bölümü’ nü tamamladı. 2008 - 2009 yılları arasında ve 2012 yılından itibaren O.S.O Mimarlık bünyesinde çalışmaktadır.


O.S.O Mimarlık...

2007 yılında Ozan Bayık, Serhan Bayık ve Okan Bayık tarafından kurulan O.S.O Mimarlık Ltd. Şti; hızla gelişen ve değişen yeni tasarım metodları ve güncel malzeme bilgisini; inşaat ekonomisi ile estetik ve fonksiyonellik bağlamında birleştiren ve gelecek vizyonu ile harmanlayan bir tasarım sürecini benimsemiştir. Bu doğrultuda yaratıcı ve işlevsel bir tasarımda farklı bakış açılarının gerekliliğine inanmaktadır.

Bu fikirden yola çıkarak, birbiri ile oldukça ilişkili 3 disiplini - mimari, iç mimari, inşaat müh. - bünyesinde toplayarak; tasarım, danışmanlık, proje geliştirme ve yönetimi, uygulama, kontrol ve taahhüt hizmetleri veren O.S.O Mimarlık gerek...