10 / 05 / 2024

Şems Pehlevi

Şems Pehlevi

ABD'nin Los Angeles kentinde bulunan bir arsa, konumuyla ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. 1 milyar dolar değer biçilen bölge için ünlülerin de talip olduğu iddia ediliyor.

Brand Atakent 2 satışta! Yaşam Mart 2024'te başlıyor!

EMS Yapı tarafından inşa edilen Brand Atakent 1 ve Brand Atakent 2 konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Yagıtay'dan tüm çalışan emeklileri ilgilendiren flaş 'kıdem tazminatı' kararı!

Yargıtay, milyonlarca çalışan emekliyi yakından ilgilendiren bir karara hükmetti. Yüksek mahkeme; emekli olmasına rağmen çalışmaya devam eden işçinin istifa etmesi halinde, kıdem tazminatının, emeklilik tarihindeki son maaşına göre hesaplanması gerektiğine karar verdi. İşte Yargıtay'ın aldığı bu ems

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Sertan severdim ve Muhammet Şems İbrahimhakkıoğlu ortaklığında kuruldu.

Horaton Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horaton Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ali Şems tarafından kuruldu.

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Mermer ve Ahmet Murat Mermer ortaklığında kuruldu.

Ems Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ems Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Şanlı tarafından kuruldu.

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Abbasi, Karım Jazaeri Shooshtarş ve Mohammadtaghş Noorian tarafından kuruldu.

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ma'in Abdallah A.Kareem Alkhatib ve Moayad Yousef Hasan Alnajjar ortaklığıyla kuruldu...

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Şems İstanbul Uluslararası İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Uluslararası İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Abdulhadı Alsawadı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Şems Pehlevi Haberi

Şems Pehlevi

ABD’nin Los Angeles kentinde bulunan bir arsa, konumuyla ve fiyatıyla alıcıları sıraya dizdi.


Brad Pitt de talip oldu

ABD'nin Los Angeles kentinde, muhteşem bir manzara sunan 157 dönümlük arsa büyük ilgi topluyor. Arsanın talipleri arasında  olduğu söylenen Brad Pitt'e arsanın fiyatını karşılayabilmesi için bir ya da iki film daha çekmesinin önerildiği iddialar arasında. 


Değeri 1 milyar dolar

Daha önce Prenses Şems Pehlevi ve yapımcı Jack Bean gibi isimlerin sahibi olduğu arsa  1 milyar dolarlık (2 milyar 980 bin TL) fiyat etiketiyle satışta. ‘Bağ' (The Vineyard) isimli arsanın, dünyanın en değerli alanlarından biri olduğu ifade...