27 / 04 / 2024

Brand Atakent 2 satışta! Yaşam Mart 2024'te başlıyor!

Brand Atakent 2 satışta! Yaşam Mart 2024'te başlıyor!

Firma: EMS Yapı

Proje: Brand Atakent 2

EMS Yapı tarafından inşa edilen Brand Atakent 1 ve Brand Atakent 2 konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...



EMS Yapı tarafından inşa edilen Brand Atakent 1 ve  Brand Atakent 2  konut projesinde satışlar devam ediyor.

İstanbul’un yeni merkezlerinden biri olan Halkalı’da bölgenin en prestijli ve en yüksek yatırım kazancı vaad eden projesi Brand Atakent 1 ve Brand Atakent 2 benzersiz tasarımıyla hayata geçiyor. Yeni yapılan metro hattı ile şehir merkezine ve yeni havaalanına entegre ve popüler eğitim - sağlık kuruluşlarına yakın konumuyla dikkat çeken Brand Atakent projesi alıcılarına prestijli bir hayat inşa ediyor.

Brand Atakent 2 satışta! Yaşam Mart 2024 te başlıyor!

Toplam 10,775 metrekare alan üzerine; 3 blok, 233 daireden oluşan Brand Atakent 2 konut projesinde 1+1, 2 +1 ve 3+1 daire seçenekleriyle Brand Atakent; sakinlerine hem konut hem ofis hem de home office olarak kaliteli ve prestijli yaşam alanları sunuyor.

Yeni yapılan metroya 1 dk mesafede olan Brand Atakent metro hattı ile şehir merkezine ve yeni İstanbul Hava alanına entegre.

Brand Atakent 2 satışta! Yaşam Mart 2024 te başlıyor!

Brand Atakent; alışveriş merkezlerine, popüler sağlık ve eğitim kurumlarına yakınlığıyla hayatın tam merkezinde yükseliyor.

Brand Atakent 2 projesinde tapu hemen teslim ediliyor. Peojede yaşam Mart 2024'te başlayacak. 

Brand Atakent 2 satışta! Yaşam Mart 2024 te başlıyor!

Konumuyla dikkat çeken proje, Metro İstasyonuna 1 dakika, Halkalı Kent Hastanesine 2 dakika, 7 nolu Sağlık Ocağına 2 dakika, Carrefoursa'ya 4 dakika, Millet Bahçesi'ne 5 dakika, Starcitiy Outlet'te 11 dakika, Arena Park AVM'ye 10 dakika, İstanbul Havalimanı'na 35 dakika mesafede yer alıyor.

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Şehri Mahra satışta! Yeni Proje!

Polion Villaları satışta! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön