15 / 05 / 2024

Şemsettin Kavan kentsel dönüşüm

Şemsettin Kavan kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm kapsamında evini yenilemek isteyenler için tavsiyelerde bulunan Kavan Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Şemsettin Kavan, ev sahiplerinin diğer sakinlerle birlikte komite oluşturmaları gerektiğine dikkat çekti...

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Eyüpsultan'ın iki mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Eyüpsultan Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliği ile Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi başlıyor. Belediye Başkanı Remzi Aydın, projenin yatay mimari de inşa edileceğini söyledi.

KİPTAŞ, Eyüpsultan'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı. Aydın; "KİPTAŞ’ımız, Yeşilpınar ve Akşemsettin’de projelerinin tanıtımını başlatacak" şeklinde açıklama yaptı. 

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Moda Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Aydoğan ve Yusuf Murat Tüzün ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Şemsettin Aydın: Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı!

Kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de projelerinin hızla kendilerini göstermeye başladığına dikkat çeken Baysaş İnşaat Başkanı Şemsettin Aydın, “Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı” dedi.

Bağdat Caddesi'nde 29 bin bina yıkılacak!

Bağdat Caddesi'nde var olan 35 bin konutun 29 bininin yıkılması gerektiğini belirten Şemsettin Kavan, şu anda var olan projelerdeki lüks 450 dairenin 2016 sonunda teslim edileceğini kaydetti.

Kavan Yapı 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin konut alacaklara yapacağı yüzde 15'lik katkının alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyl

Konut teşviği alt gelir grubu için doping etkisi yapacak!

Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin konut alacaklara yapacağı yüzde 15'lik katkının alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi..

Devlet desteğiyle ev almak kolaylaştı!

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin yüzde 15'lik desteğinin alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi.

Kavan Yapı Girne'de 250 dairelik projeye imza atıyor!

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye, Erenköy gibi merkezi lokasyonlarda dönüşüm projelerine odaklandı. Şirketin CEO'su Şemsettin Kavan, "2015'te 100 milyon dolarlık yatırımla 400 lüks konut yapacağız" dedi

100 milyon dolara 400 konut!

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye, Erenköy gibi merkezi lokasyonlarda dönüşüm projelerine odaklandı. CEO Şemsettin Kavan, "2015'te 100 milyon dolarlık yatırımla 400 lüks konut yapacağız" dedi

Kavan Yapı Bostancı'da 400 konut ve AVM inşa edecek!

1978 yılında Kocaeli’ye yerleşerek Kavanlar İnşaat’ı kuran Kavan ailesi kentsel dönüşüm işine de girdi. Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye Caddebostan ve Şaşkınbakkal bölgelerde peş peşe eski binaları yeniliyor.

Şemsettin Kavan kentsel dönüşüm Haberi

Şemsettin Kavan kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm kapsamında evini yenilemek isteyenler için tavsiyelerde bulunan Kavan Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Şemsettin Kavan, ev sahiplerinin diğer sakinlerle birlikte komite oluşturmaları gerektiğine dikkat çekti. Daha sonra aralarında anlaşıp kentsel dönüşüme katılmak için ortak karar almalan gerektiğini belirten Kavan, şöyle devam etti; "Emlak danışmanları veya inşaat firmalarını internetten de araştırabilirler. Tanınmış firmalara ağırlık verilmeli. Ancak esas dikkat edilmesi gereken firmanın daha önce yaptığı projeler. 

Mevcut yapının durumu da incelenmeli. Depreme dayanıksız ise geri dönüşü yok. Üstelik devlet de 750 liralık kira yardımı yapıyor." 


Türkiye...