05 / 05 / 2024

şemsettin yenersoy

şemsettin yenersoy

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Yenersoy şehir merkezindeki yeni açılan yollarla, alt yapısı tamamlanmış yollardaki kaldırımlar ile çevre düzenlemelerinin hızla tamamlanacağını bildirdi. Yenersoy sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Şemsettin Taptık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Şemsettin Taptık hayatını kaybetti.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

KİPTAŞ Eyüpsultan'da çalışmalara başladı!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, kentsel dönüşüm kapsamında KİPTAŞ'ın Akşemsettin ve Çırçır'da çalışmalara başladığını, sürecin Yeşilpınar ve Karadolap ile devam edeceğini dile getirdi.

Menusa Turizm Ve Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menusa Turizm Ve Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Şemsettin Sağdıç tarafından kuruldu. 

Tarsus Akşemsettin Cami yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Akşemsettin Cami'yi yarın hizmete açıyor.

Eyüpsultan'ın iki mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Eyüpsultan Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliği ile Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi başlıyor. Belediye Başkanı Remzi Aydın, projenin yatay mimari de inşa edileceğini söyledi.

Gün Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şemsettin Gün tarafından kuruldu. 

KİPTAŞ, Eyüpsultan'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı. Aydın; "KİPTAŞ’ımız, Yeşilpınar ve Akşemsettin’de projelerinin tanıtımını başlatacak" şeklinde açıklama yaptı. 

İstanbul Eyüpsultan'da 2 mahallede riskli alan kararı!

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararı gereğince İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Akşemsettin ve Çırçır Mahallesi'nde riskli alan kararı alındı..

Ankara Sincan'da 23.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli Sincan İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 26 milyon 606 bin TL bedel isteniyor.

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

İstanbul Eyüpsultan'da riskli alan kararı!

İstanbul Eyüpsultan İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. 

şemsettin yenersoy Haberi

şemsettin yenersoy

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy şehir merkezindeki yeni açılan yollarla, alt yapısı tamamlanmış yollardaki kaldırımlar ile çevre düzenlemelerinin hızla tamamlanacağını bildirdi. Başkan Yardımcısı Yenersoy sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.


Belediye tarafından, imar planları ve düzenlemeleri doğrultusunda yeni yolların açıldığını ifade eden Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, ‘Sahadaki çalışmalarımız aralıksız olarak sürdürülüyor. Düzce merkezde kuzey ve güney çevre yollarına bağlı olarak bağlantı yollarını açıyoruz. Bunun dışında yeni imar planlarına bağlı olarak da yeni yollar açılıyor. Bu sahalarda alt yapılar hazırlanıyor, sonra asfaltlama çalışmalarına geçiyoruz. Bunlarla birlikte yeni kaldırımlar yapılıyor. Bazı bölgelerde de kaldırım düzenlemeleri gerçekleştiriliyor’ dedi. Başkan Yardımcısı Yenersoy, sahadaki çalışmaları bizzat yerinde takip ediyor.


Düzce Postası...