04 / 05 / 2024

semtleri destekleyen inşaat projeleri

semtleri destekleyen inşaat projeleri

Pek çok inşaat şirketi, yapımını üstlendikleri projelerin yanı sıra, bulunduğu bölgede, yoldan okula ve altyapı uygulamalarına kadar çok sayıda ihtiyaca da el atarak semtlere sosyal destek veriyorlar.

İnşaatçılar rotayı Bursa'ya kırdı!

Bursa'da sanayi yatırımlarının yanı sıra inşaat yatırımları da hız kesmiyor. Bursa'nın Balat ve Nilüfer semtleri gayrimenkul yatırımlarında öne çıkan semtler.

İnşaat ve konut sektörünü destekleyen önlemler geliyor!

Türkiye İMSAD’ın eylül ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Raporda 2016 yılının ilk yarısında yüzde 7,0 büyüme kaydeden sektörün, hükümetin inşaat ve konut sektörünü desteklemek üzere aldığı önlemlerle gücünü koruyacağına işaret edildi.

Kentsel dönüşüm inşaatı destekleyen sektörlerde yeni fırsatlar yarattı!

Kentsel dönüşümün yaratacağı 400 milyar dolarlık ekonomi, inşaatı destekleyen sektörlerde yeni fırsatlar yarattı. Yıkımdan hafriyata, finanstan danışmanlık hizmetlerine farklı alanlarda dönüşümü destekleyen işler gündeme geldi…

İnşaat sektörü ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda!

Çukurova Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Burak İnceoğlu, inşaat sektörünün, etkilediği alt sektörler ile ekonominin dinamizmini destekleyen en önemli sektörlerden biri olduğunu hatta ülke ekonomisinin lokomotifi konumundaki sektörlerin başında geldiğini söyled

Hüseyin Aslan: İnşaat sektörü son yıllarda durgunluğa girdi!

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü inşaat, 300 farklı alt sektörü destekleyen özelliğiyle toplam istihdam içinde iş yaratma bakımından yine öncü olma özelliğini sürdürüyor.

İnşaatçılar vergide tahrik indirimi istiyor!

İran dönüşü, ‘istihdam diyorsak inşaat sektörünü tahrik etmemiz lazım’ diyen Erdoğan’ı destekleyen sektör, vergi ve bürokrasi engelinden yakınarak ‘şevkimiz kalmadı’ dedi. İşte önemli isimlerin görüşleri...

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

semtleri destekleyen inşaat projeleri Haberi

semtleri destekleyen inşaat projeleri

Pek çok inşaat şirketi, yapımını üstlendikleri projelerin yanı sıra, bulunduğu bölgede, yoldan okula ve altyapı uygulamalarına kadar çok sayıda ihtiyaca da el atıyor. Kimi içinde yer aldığı bölgenin yüksek gerilim hattını yerin altına alırken, kimisi köprü, kavşak, yol inşa ediyor. Bazı inşaat firmaları ise bölgenin gereksinimine göre çeşitli büyüklüklerde okul yapıyor. 


Türkiye'nin büyük şehirlerinde ama özellikle de İstanbul'da dev gayrimenkul projeleri art arda yaşam buluyor. İçlerinde binlerce konutu, işyerini, otelden hastaneye kadar farklı yaşam alanlarını banndıran projeler var. Bölgelerinde, semtlerinde tüm sosyal yaşamı değiştiren bu dev yapıların gelişi yörede de önemli değişimleri beraberinde getiriyor. İnşaat şirketleri, bölgenin kimi altyapı projelerine el atarak bir anlamda semtlere sosyal destek veriyorlar. 


Prosedürler zorluyor 

İnşaat şirketlerinin geliştirdikleri projelerin çevresine yönelik yatırımları, yatırım bedelinin yanı sıra birçok...