12 / 05 / 2024

Sena Apak

Sena Apak

Gayrimenkul Sertifika Sistemi, farklı gelir gruplarından yatırımcıları aynı projede buluşturarak konutlarda pay sahibi olma şansı sunuyor. Sena Apak, Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nin hukuki altyapısını, ihraççıların ve sertifika almak isteyen yatırımcıların izlemeleri gereken yolları anlatıyor:

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Caner tarafından kuruldu.

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çatal, Derya Çatal, Sena Çatal ve Sinan Çatal ortaklığında kuruldu.

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekinci, Muhammed Mustaf Karaali, Ufuk Karaali ve Zeynep Sena Karaali ortaklığında kuruldu.

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Ödemeyene resmen ceza kesiliyor! Bu detaylara şimdi göz atın!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Talha Apak, bugünkü köşesinde emlak vergisi beyan ve ödeme dönemini kaleme aldı. Peki emlak vergisi ödemeleri ne zaman? İndirimli vergiden kimler faydalanabilir?

Mehmet Apak kimdir?

Koç Holding Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Koç Holding Muhasebe Direktörü Mehmet Apak kimdir? Mehmet Apak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Apak`ın biyografisi...

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Fide Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fide Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Rüveyda Sena Yücel tarafından kuruldu.

Fide Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fide Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Rüveyda Sena Yücel tarafından kuruldu.

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Yeni KDV indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Para Dergisi köşe yazarı Talha Apak, köşesinde yeni KDV indirimin konut teslimlerini nasıl etkileyeceğini kaleme aldı. İşte Talha Apak'ın o yazısı... 

Sena Apak Haberi

Sena Apak

Son dönemin gözde yatırım aracı Gayrimenkul Sertifika Sistemi, farklı gelir gruplarından yatırımcıları aynı projede buluşturarak konutlarda pay sahibi olma şansı sunuyor. İhraççıların ve yatırım yapmak isteyenlerin ise hukuki olarak izlemeleri gereken yollar ve uymaları gereken çeşitli prosedürler var. Gür Law Hukuk Bürosu ortaklarından Sena Apak Gayrimenkul Sertifika Sisteminin hukuki altyapısını, ihraççıların ve sertifika almak isteyen yatırımcıların izlemeleri gereken yolları anlatıyor:

Konutun yalnızca belli bir kısmını almak mümkün

Gayrimenkul Sertifika Sistemi; inşa edilecek veya edilmekte olan konut veya ticari alanları kapsayan gayrimenkul projelerinin, herkesin ortak olarak alabilecekleri belirli bağımsız paylara bölünmesi ile oluşturulan bir yatırım aracı. Yani, yatırımcılara konutun tamamı yerine belli bir payını alma hakkı tanınıyor. Ayrıca; gayrimenkul projelerinin, şirketler gibi, borsa üzerinden yatırımcılara arz edilmesini sağlıyor.

İhraççı olabilmek için uyulması gereken...