19 / 05 / 2024

Sena Nur Çelik kimdir

Sena Nur Çelik kimdir

Ak Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, "Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın müjdesini verdiği Alanya-Antalya otoyolunun Gazipaşa’ya uzatılması ve ulaşım ağına entegre edilmesi gündemde. Bu konu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Arslan tarafından kuruldu.

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Çakırbeyli ve Kübra Nur Alemdar tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Tam Efes Turizm Organizasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Efes Turizm Organizasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesine Nur Çelik tarafından kuruldu. 

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Alpaslan Özçelik vefat etti!

Kale Grubu Başkan Yardımcısı Tarık Özçelik ve Kale Grubu mensuplarından Nur Özçelik'in babası Mehmet Alpaslan Özçelik vefat etti. Cenaze bugün öğle vakti Balıkesir Paşa Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Antalya Yeniköy'e baraj inşa ediliyor!

Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in girişimiyle DSİ Bölge Müdürlüğü, Yeniköy Baraj Projesi'nin ihalesini yaptı. Proje sayesinde bölgede 10 bin dekarlık bir arazi sulanacak.

Alanya-Antalya otoyolu Gazipaşa'ya ulaşacak!

Ak Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, "Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın müjdesini verdiği Alanya-Antalya otoyolunun Gazipaşa’ya uzatılması ve ulaşım ağına entegre edilmesi gündemde. Bu konu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Hisar çelik şžirketi'nin acı günü! Celal Avni Ferah vefat etti!

Hisar çelik Döküm Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi Yönetim Kurulu Üyesi Celal Avni Ferah vefat etti. Celal Avni Ferah'ın cenazesi 25 Mart Cuma günü (bugün) ikindi namazının ardından toprağa verilecek

Ahmet çelik: Konseptli konut projelerine devam edeceğiz!

Bosphorus projesi ile adını dünyaya duyuran Sinpaş'ın Yönetim Kurulu üyesi Ahmet çelik, şirketin projelerini ve gayrimenkul sektörüne yönelik beklentilerini anlattı

İstanbul'da çelik evler, standart yapılara alternatif olabilir!

Pratik konutlar zaman, tüketicilerin ilgisini çekiyor. İstanbul'da yılda ortalama 250 bin konut ihtiyacının bulunduğunu söyleyen uzmanlar çelik evlerin, standart yapılara alternatif olabileceğini savunuyor

Ereğli Demir çelik 450 milyon TL pay dağıtacak!

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları T.A.şž, kazanç payı dağıtıma ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı...

Ereğli Demir çelik 2010 faaliyet raporunu açıkladı!

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları T.A.şž, 1 Ocak 2010 - 31 Aralık 2010 dönemine ilişkin faaliyet raporunu açıkladı

Ereğli Demir çelik Genel Kurulu 31 Mart'ta toplanıyor

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları T.A.şž, 2010 yılı olağan Genel Kurul toplantısı 31 Mart 2011 tarihinde gerçekleşecek

Sena Nur Çelik kimdir Haberi

Sena Nur Çelik kimdir

Ak Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Sabah saatlerinde Alanya’da, gece saatlerinde ise Gazipaşa’da sürdürdü.


Seçim çalışmalarına ilk olarak Alanya’nın Saray Mahallesi’nde bulunan Meyve-Sebze Hali esnafını ziyaret ederek başlayan AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, hal esnafını tek tek ziyaret etti. Esnafla tokalaşıp selamlaşan Çelik, bir süre sohbet etti. Çelik, hal esnafını gezdikten sonra Halk Pazarı ve Balıkçı Hali esnafını ziyaret etti. Halk Pazarı ve Balıkçı Hali esnafının Çelik’e sıcak ve samimi tavırları dikkat çekti.


SARAY MAHALLESİ ESNAFINA ZİYARET


Sena Nur Çelik daha sonra yine Saray Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nden Otogar’a kadar esnafları gezdi. Yağan yağmura rağmen esnaf ziyaretlerini yarıda kesmeyen AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı Çelik, cadde üzerinde bulunan yaklaşık 300 esnafı ziyaret...