05 / 05 / 2024

Şenay Hanoğlu

Şenay Hanoğlu

Sanat Meclisi'nden Oyuncu Serhat Tutumluer 'in de yer aldığı ressam ve heykeltıraşlar, Küçükarmutlu sokaklarında gecekondulardan oluşan mahalle evlerinin duvarlarını kentsel dönüşüme inat rengarenk dönüşüme çevirdi...

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Furkan Emre Hanoğlu tarafından kuruldu.

Smart Innovative Technologies İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Innovative Technologies İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyor Khajıkhanov, Bayram Hanoğlu ve Uğur Akın tarafından kuruldu.

Oyap Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oyap Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ömer Hanoğlu tarafından kuruldu.

Emlak Konut'ta 2 atama!

Emlak Konut GYO’da 12 yıldır görev yapan Özlem Hanoğlu Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un danışmanlığına atandı. Fatih İbiş ise Emlak Konut Basın Müşavirliği görevini üstlendi.

Sakarya Tozlu Camii'ne minare yapılacak!

Tozlu Vakfı Mütevelli Heyeti Olağan toplantısı, Tozlu Camii'nde gerçekleşti. Av. Erdoğan Sarıhanoğlu’nun yaptığı Olağan Heyet Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Pekerken’in faaliyet raporunu sunmasıyla başladı.

Hanoğlu Kuyumculuk ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanoğlu Kuyumculuk ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Veyselhan Körfeci ve Ayşe Körfeci ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Şenay Feyzioğlu eski mahallesini baştan aşağı yeniledi!

İSTANBUL Okan Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü mezunu Şenay Feyzioğlu, memleketi Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut'tan destek alan Feyzioğlu, kolları sıvadı.

Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zümrüt Yasemin Eranıl, Yücel Hanoğlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de kuruldu.

Ali Ağaoğlu ortanca eşi Ayten Alpar'a 2. şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ortanca eşim diye tanıttığı Ayten Alpar için ikinci şirketi de kurdu. 500 bin TL'lik sermaye ile kurulan şirketin ortakları arasında Alpar'ın arkadaşı Yeşim Şenay yer alıyor.

Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi, Ayten Alpar ve Yeşim Şenay tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ihlamur Sokak'ta kuruldu.

Dağhanoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağhanoğlu İnşaat Metal Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Murat Savaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Şenay Hanoğlu Haberi

Şenay Hanoğlu

Sanat Meclisi bu kez Küçükarmutlu sokaklarında evleri boyadı. Oyuncu Serhat Tutumluer'in de yer aldığı ressam ve heykeltıraşlar, gecekondulardan oluşan mahalle evlerinin duvarlarını kentsel dönüşüme inat rengarenk dönüşüme çevirdi. 


Yaptıkları etkinliklerle adından söz ettiren Sanat Meclisi, bu kez sanatı sokağa taşıdı. 

Ressam ve heykeltıraşlar, Küçükarmutlu'n un evlerinin duvarların rengarenk boyadı. Duvarlara mahallenin tarihini, mahallede hayatını kaybedenleri,çocuklarını, özlemlerini, yıkımlara karşı direnişlerini resimlerle anlattılar. Uzun zamana yayılan proje, yaklaşık bir yıl içinde tamamlanacak. 


Bir festival havasında başlanan boyama, halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

Öncelikle ölüm orucunda hayatını kaybeden Şenay Hanoğlu'nun evi boyandı. Çatısına da dantel figürü işlendi. 

Evi boyamaya gelenler arasında oyuncu ve tiyatro sanatçısı Serhat Tutumluer de vardı. Tutumluer, böyle bir projede yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken bu projenin giderek büyümesi gerektiğinin de altını çizdi. 

Müzisyen...