25 / 08 / 2024

Şendi Gayrimenkul kimin 

Şendi Gayrimenkul kimin 

Şendi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile 21 Aralık 2017'de Şirin Şendi ve Muhammed Şendi ortaklığında kuruldu.

Z kuşağının yüzde 93'ü ev sahibi olmak istiyor ancak yüzde 60 bunun asla gerçekleşemeyeceğinden endişeli!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu Z kuşağının yüzde 93'ü ev sahibi olmak istediğini belirterek, ancak yüzde 60'ının bunun asla gerçekleşemeyeceğinden endişeli olduğunu söyledi.

ABD Hazine Bakanı Yellen'dan ticari gayrimenkul sektörü açıklaması!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, yüksek faiz oranları ve pandemi sonrası değişen çalışma modelleri ile ofislerin boşalmasından dolayı ticari gayrimenkul sektörüne ilişkin endişelerinin bulunduğunu fakat durumun yönetilebilir olduğuna inandığını kaydetti.

Avrupa'da gayrimenkul değerlerinde ve finansmanında düşüş endişesi!

Gayrimenkul sektöründeki güven ve kârlılık beklentilerinin gerilediğini, buna karşılık resesyon beklentisinin büyüdüğünü ortaya koyan rapora göre, 2023 senesine dair en çok endişe yaratan konular ise inşaat maliyetleri ve kaynakların bulunabilirliği, borç ve sermayeye erişim olacak.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Birinin borcu için bir başkasının gayrimenkulü haczedilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Tacir olan birinin 2 milyon lira vergi borcu var ve ödeyemiyor. Kendisine ait malvarlığı da yok. Ticari nedenlerle durumu kötü. Ancak endişesi şu; annesine ait gayrimenkul var, evli kardeşinin de bazı malları bulunuyor. Bunlara haciz gelir mi?' sorusunu cevapladı.

Koronavirüs gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Koronavirüs, dünyayı ve ekonominin her alanını olumsuz yönde etkiliyor. Gayrimenkul sektörü de durumdan endişeli. Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, virüsün gayrimenkul sektörüne etkisini anlattı...

Şendi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şendi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile 21 Aralık 2017'de Şirin Şendi ve Muhammed Şendi ortaklığında kuruldu.

Katar krizi Türk gayrimenkul sektörünü de endişelendirdi!

Dünyanın en büyük yatırımcı ülkeleri arasında 14. sırada yer alan Katar ile 7 ülkenin ilişkilerini kesmesi, Türk gayrimenkul sektörünü de endişelendirdi.

Gayrimenkul Değerleme Raporu ile piyasa değeri anlaşılır!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Bursa Şubesi Teminat Değerleme Departmanı Yöneticisi Miray Beğendi, yatırımlarını gayrimenkul alarak değerlendirecekler için gayrimenkul değerleme raporunun önemine dair görüşlerini paylaştı.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Türk gayrimenkul sektörü, Körfez yatırımcıları ile buluştu!

Küresel durgunluk endişeleri, siyasi belirsizlik ve terör olaylarına rağmen büyümeye devam eden Türk gayrimenkul sektörü, İstanbul'da Körfez yatırımcıları ile buluştu.

Türkiye’den gayrimenkul almayı planlayan yabancılar endişeli!

Dubai’de gerçekleşen Cityscape Emlak Fuarı dün kapılarını açtı, ama terörün gölgesinde kaldı. 61 Türk firması fuarda yerini aldı. Müteahhitler, “Endişe var ama karamsar değiliz. Uzun vadede Türkiye’ye güveniliyor” dedi.

Ticari gayrimenkul pazarına yabancıların ilgisi hız kesmedi!

'Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporuna göre, yabancı yatırımcının Türkiye'ye ilişkin endişesi yok. Uluslararası markaların ilgisi güçlü şekilde devam ediyor.

Şendi Gayrimenkul kimin  Haberi

Şendi Gayrimenkul kimin 

Şendi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şirin Şendi ve Muhammed Şendi ortaklığında 150 bin TL sermaye ile 21 Aralık 2017'de  kuruldu.

Şendi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları...