20 / 05 / 2024

Şenel Dağ

Şenel Dağ

Saytenik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenel Dağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs 'ta Zeytinburnu, Sümer Mahallesi, 18. Sokak'ta kuruldu.

Enel Enerji ikinci fabrikanın da temelini attı!

ENEL. yeni fabrika yatırımlarına devam ediyor Kütahya Tavşanlı'da temmuz ayında, üretime başlanan fabrikasının açılışını gerçekleştiren Enel Enerji, yatırımlarına ara vermeden ikinci fabrikanın da temelini attı.

Kütahya Tavşanlı'da Enel Enerji’nin temel atıldı!

Tavşanlı ekonomisine katkı sunan Enel Enerji’nin Açılış ve Temel Atma Töreni protokol mensuplarının katımıyla gerçekleştirildi.

Necati Şenel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necati Şenel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Şenel ve Necati Şenel ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Güngören, Merkez Mahallesi, Ali Ruhi Bozkır Sokak'ta kuruldu.

Saytenik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saytenik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenel Dağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs 'ta Zeytinburnu, Sümer Mahallesi, 18. Sokak'ta kuruldu.

Bimeks 126. mağazasını Sorgun'da açtı!

Açılış törenine Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Bimeks İcra Kurulu Üyesi Muhittin Şenel, Yozgat İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Sorgun İlçe Müftüsü Fikret Ekinci ve çok sayıda vatandaş katıldı...

Erşenel Tekstil Turizm İnşaat Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Erşenel Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi, Serdal Erşenel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da açıldı

Fazıl Şenel: Doğalgaza zam yapmayacağız

BOTAŞ Genel Müdürü Fazıl Şenel, son 2 yıldır doğalgaza zam yapmadıklarını belirterek, "Bu kış da zam yapmayacağız. 1000 yılın soğuğuna da hazırız" dedi

Sivas Zara'da ham toprak satılacak

Sivas'a bağlı Zara'da bulunan 3 ham toprak, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan ham topraklar, 3 bin 364 metrekare ile 28 bin 9 metrekare arasında değişiyor.

En büyük emlak fuarı Antalya'da

Turizm, sanayi ve ticaret yapısıyla Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Antalya'da 8-11 Mayıs'ta Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım, işletme ve finans hizmetleri buluşması yapılacak.

Tekirdağ'da 61 arsa satılacak

Tekirdağ'a bağlı Merkez, Çerkezköy, Hayrabolu ve Malkara'da bulunan arsa, tarla, bahçeli kerpiç ev ve ham toprak satışı için Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 - 28 Nisan tarihleri arasında ihale yapılacak. Satışa çıkarılan araziler, 91 metrekare il

Samsun'da arsa satılacak

Samsun'a bağlı Çarşamba Dikbıyık Aşağı Güzpınar Mahallesi'nde bulunan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 30 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak.

Manisa'da 18 arsa satılacak

Manisa'ya bağlı Merkez'de bulunan bahçe, ev ve avlusu, kargir ev ve avlusu ile ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 334 metrekare ile 3 bin 370 metrekare arasında değişiyor.

KİPTAŞ, Maltepe Konutları ikinci etabı 14 Nisan'da satışa çıkaracak!

KİPTAŞ Maltepe'de inşa edeceği ikinci etapta bulunan 1.276 konutu 14 Nisan'da satışa çıkaracak. Satışın lansmanı 14 Nisan'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binasında Başkan Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilece

Şenel Dağ Haberi

Şenel Dağ


Saytenik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenel Dağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Saytenik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-       ELEKTRİK:   Her türlü resmi özel  Bina,Fabrika ve İşyerlerinin Elektrik tesisatlarının çekilmesi,elektrik trafosu merkezlerinin yapılması,yer altı kablolarının çekilmesi, sokak aydınlatma tesislerinin yapılması,topraklama tesislerinin yapılması ve ölçümlerinin yapılması, her türlü elektrik projelerinin çizilmesi, her türlü elektrik  malzemelerinin alınıp satılması, imalatının yapılması, ihracat ve ithalatının yapılması. Her tür kamu ihalelerine katılmak. B-      İNŞAAT: Şirket   yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel sektöre ait her türlü bayındırlık işleri ile her türlü inşaat onarım tesisat, teçhizat montaj ve taahhüt işleri yapmak şirket adına alınacak arsa arazi ve tarlalar üzerinde...