02 / 05 / 2024

seng yapı hamdi paşa konağı

seng yapı hamdi paşa konağı

İstanbul'un en nezih bölgelerinden Emirgan Kestane Sokak'ta yer alan tarihi Hamdi Paşa Köşkü, 3 milyon dolar + KDV bedelle satılacak..

Esenlik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esenlik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Esenlik tarafından kuruldu.

Bilgin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Hamdi Bilğin tarafından kuruldu.

Seyitler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seyitler Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Hamdi Bilğin tarafından kuruldu.

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Tekol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Sarıkaya ve Mürsel Varol tarafından kuruldu.

Ntc Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntc Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Al tarafından kuruldu. 

Hamdi Altunalan: Üretmeye devam edeceğiz!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Altunalan, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde sektör ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kütahya'da imar çalışmaları ile düzenlemeler yapıldı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığıgnda, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Sakarya'ya yapılacak yeni hal alanı birinci dereceden tarım arazisi mi?

Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu Arifiye Kirazca Mahallesi’ne yapılması planlanan sebze ve meyve hali arazisinin 1. Dereceden tarım arazisi olduğunu ileri sürdü.

Mas Alçı Dekorasyon ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Mas Alçı Dekorasyon ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi, Murat Hamdi Pamuk Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Silivri, E-5 Karayolu Üzeri Yeni Mahallesi'nde açıldı.

Aliağa Hamdi Başaran Teknik Ve Eğitim Merkezi bitiyor!

İzmir’in Aliağa ilçesinde yapımı devam Hamdi Başaran Teknik ve Eğitim Merkezi’nde son rötuşlar yapılıyor. 20 Milyon TL’ye mal olan okulun çevre düzenlemelerinde son aşamaya gelindi.

seng yapı hamdi paşa konağı Haberi

seng yapı hamdi paşa konağı

İstanbul'un eşşiz semtlerinden Emirgan'da yer alan tarihi Hamdi Paşa Köşkü, 2. Grup Tarihi Eser olma özelliğini taşıyor. Yıllardır restorasyon yapılmadığı için harabeye dönen köşkün bulunduğu arsa satışa çıktı.

Sen Yapı A.Ş.'ye ait olan arsa 3 milyon dolar + KDV bedelle satılacak. Tarihi eser niteliği taşıyan köşk, fotoğraftaki gibi inşa edilmek zorunda. 

Seng Yapı, 2015 yılında İstanbul Emirgan Kestane Sokak'ta yer alan Hamdi Paşa Konağı’nın renovasyonu ile ikinci derece tarihi eserleri İstanbul'a kazandırmaya devam ediyor.

Emirgan'ın en nezih bölgesinde 765 metrekare arsa içerisinde, toplam 720 metrekare kapalı alan müsaadeli, üst iki katından Boğaz manzarasının göründüğü köşk arsasının tüm projeleri Anıtlar Kurulu tarafından onaylandı. 

Köşkün fotoğrafları:

Esra Nur...