01 / 05 / 2024

Şenlikköy Koruflorya Evleri adres

Şenlikköy Koruflorya Evleri adres

Koru Florya Evleri fiyatlar 1 milyon 100 bin liradan başlayarak yükseliyor. Aydınlı Koru Florya'da yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru!

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başlıyor. Aylık 407,41 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

Kurtköy Blueplanet Evleri'nde 254 bin TL'ye! Yüzde 10 peşinatla!

Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kurtköy Blueplanet Evleri kapsamında yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor. Projede yer alan konutlar 1 yıl sonra teslim edilecek.

Yenitepe Kadıköy Fikirtepe Evleri!

Yenitepe Kadıköy Fikirtepe Evleri projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 21 kattan oluşan projedeki daireler 2016 yılında teslim edilecek.

Çengelköy Park Evleri’nde kadınlara özel yüzde 10 indirim!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nde Kadınlar Günü’ne özel olarak, peşin alımlarda yüzde 10 indirim sunuluyor.

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 15 indirim avantajı!

SELİMOĞLU Group - Demirland İnşaat projesi Çengelköy Park Evleri'nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlayan erken bahar kampanyası başladı. Projede 373 bin dolardan başlayan fiyatlarla konut sahibi olabilmek mümkün.

Çengelköy Park Evleri’nde erken bahar kampanyası!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim şansı sağlayan erken Bahar Kampanyası başladı.

Çengelköy Park Evleri’nde bahar kampanyası!

Selimoğlu ve Demirland’in inşa ettiği Çengelköy Park Evleri’nde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede villalar 1 milyon 153 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri bahar kampanyası!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim şansı sağlayan erken Bahar Kampanyası başladı.

Kadıköy Yenitepe Evleri satılık!

Kadıköy Yenitepe Evleri satılık daire fiyatları 467 bin liradan başlangıç gösteriyor. Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa imzası ile yükselen projede daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor.

Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları!

Toplam 1.100 tane konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor. Peki Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları ne kadar?

Çengelköy Park Evleri'ndeki Çarşı dükkan talepleri alınıyor!

Carsı dükkanları için başvuruları alıyor Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nin Çarşı bölümünde 216 bağımsız bölüm ve 11 adet ticari alan bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri' nde satış süreci devam ediyor!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nin satış süreci ilerliyor. 216 bağımsız bölüm ve 11 adet ticari alandan oluşan projenin 'Çarşı' bölümü 2 bin metrekarelik alandan oluşuyor.

Çengelköy Park Evleri Çarşı Dükkanları ön talep topluyor!

Çengelköy Park Evleri'nin restoran, kafe, pastane, eczane, müzik ve kitap dükkânı, kuaför, kuru temizleme, seyahat acentesi olarak hizmet vermesi planlanan Çarşı bölümünde ön talepler toplanmaya başlandı.

Şenlikköy Koruflorya Evleri adres Haberi

Şenlikköy Koruflorya Evleri adres


Yüzde 60'ın üzerinde satış seviyesine gelinen Koru Florya Evleri projesi İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Florya'da inşa ediliyor. Koru Florya Evleri 280 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Koru Florya Evleri fiyatlar haberimizin içerisinde yer almaktadır. Koru Florya Evleri Şenlikköy'de E-5 yolu üzerinde yükseliyor. Koru Florya Evleri Florya metrobüs durağının önünde yer alıyor.


Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, Vizyonlife ve ARKE işbirliği ile hayata geçirilen Koru Florya Evleri Şenlikköy satışları yüzde 1 KDV oranı ile yapılıyor. Aydınlı Koru Florya Evleri teslim tarihi 2013 yılı sonu olarak belirtiliyor.


Koru Florya Evleri fiyatlar öncesinde Aydınlı Koru Florya Evleri ödeme koşulları konusunda bilgi verelim. Koru Florya Evleri Aydınlı ödeme planı dahilinde 48 ay sıfır faiz uygulanıyor.


Koru Florya Evleri'nde 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 daire tipleri...