24 / 07 / 2024

Şenol Kul terme

Şenol Kul terme

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul kimdir? Şenol Kul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şenol Kul, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şenol Kul...

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Trabzonspor'un Şenol Güneş Stadı maç başı kiralanacak!

Trabzonspor, Şenol Güneş Stadı’nın kulübe devir işlemleri tamamlanana kadar stadı oynanacak her maç için kiralayacak.

Terme Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi!

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

2016 Samsun Terme'de projelerin yılı olacak!

Samsun'un Terme İlçesi'nde belediye tarafından sürdürülen yol, çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmaları ilçeyi şantiyeye çevirdi. Başkan Kul, "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" dedi.

Şenol Kul: Terme'nin imarını hep birlikte yapacağız!

Terme Ticaret Odası'nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda inşaat sektör temsilcileri ve Belediye Başkanı Şenol Kul bir araya geldi. Revizyon için ihale yapıldığını belirten Kul, “Şehrin imarını hep birlikte yapacağız.” dedi.

Terme Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Terme Kaymakamı İlyas Gün ile Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Devlet Hastanesinin yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Terme'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, uzun süredir üzennde durdurklan kentse! dönüşüm çalışmalannda son aşamaya geldiklerini belirterek, "İnşallah 1 ay içinde rapor biterek bakanlığa sunulacak. " dedi.

Terme’ye erişilebilir turizm ve spor kompleksi müjdesi!

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Erişilebilir Turizm ve Sosyal Tesisler Grubu Lideri Jamila Öztürk ile grubun heyet üyeleri katıldığı toplantıda, heyet, Terme ilçesine Erişilebilir Turizm ve Spor Kompleksi yapmayı planladıklarını belirttiler.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Evleri için arsa aldı!

Fenerbahçe hedeflediği "Fenerbahçe Evleri" projesi için ilk adımı attı. Düzce ilinin Şıralık Mahallesi'nde bulunan 20 dönümlük arazi, İl Özel İdare'nin yaptığı ihale sonucu Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alındı.

Terme'nin imar sorunu masaya yatırıldı!

Terme'nin imar sorunu ve önerileri, Ulusoy Varan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. ı. Ekmekçi yaptığı konuşmada, "İnşaatın olmaması demek 66 sektörün iş yapmaması demek. " dedi.

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi, Metin Necmettin Mansur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Danyal Navaro Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon 800 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu.

Tekirdağ Kumbağ Spor Kulübü binası yıkıldı!

Tekirdağ Kumbağ Spor Kulübü Başkanı Uğur Işık, Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin Kumbağspor Kulübü binasını yıkmasına tepki gösterdi.

İzmir kulüplerine statları yok diye lisans verilmedi!

TFF Kulüp Lisans Kurulu, 'maç oynayacak statları olmadı' gerekçesiyle, İzmir kulüpleri Karşıyaka, Göztepe, Altınordu ve Altay'a 'Ulusal Kulüp Lisansı' vermedi ve para cezası kesti.

Şenol Kul terme Haberi

Şenol Kul terme

Şenol Kul kimdir?

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul; 1960 da Kozluk Beldesinde doğdu. İlk ve orta okulu Kozluk, lise öğrenimini Terme’de tamamladıktan sonra 1977 de Samsun Yabancı Diller Yüksek Okulu İngilizce Turizm Bölümünü kazandı. 


1979 da bu okulun ikinci sınıfında kazandığı bir bursla İngiltere’de Norwich Üniversitesinde eğitim aldı. İngiltere dönüşünde Turizm Bakanlığı’nda çalıştı. 


1983 de Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Planlaması Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl lisede öğretmenliğe başladı. Öğretmenlik yaparken Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 


1985 de Erciyes Üniversitesinin açtığı sınavı kazanarak, Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulunda göreve başladı. Bu okulda müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulundu. 1986 da profesyonel turist rehberi oldu. 


Askerlik görevini 1991 de Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda tercüman olarak yaptı. Aynı yıl...