02 / 05 / 2024

Şentepe Pamuklar TOKİ konutları

Şentepe Pamuklar TOKİ konutları

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar, toplantılara ara vermeksizin devam ediyor. Yaşar Şentepe Pamuklar TOKİ konutları sakinleriyle toplantı yaptı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi..

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Ankara Balalılar'a TOKİ’den 200 konut müjdesi!

TOKİ tarafından 2020 yılında dar gelirliler için 81 ilde yapılması planlanan 100 bin sosyal konutun 200 adedi Ankara Bala ilçesinin Şentepe Mahallesi’nde yapılacak.

TOKİ’den Ankara'nın Bala ilçesine 200 konut müjdesi!

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından 2020 yılı içerisinde dar gelirlilere yönelik 81 ilde yapılması planlanan 100 bin sosyal konutun 200 adedi Ankara Bala ilçesinin Şentepe Mahallesi’nde inşa edilecek...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Ankara Bala 137 konut ihalesi 10 Ekim'de!

TOKİ Ankara İli Bala İlçesi Şentepe Mahallesi 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 10 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Bala 137 konut ihalesi 10 Ekim'de!

TOKİ Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den Ankara Bala'ya yeni proje!

TOKİ güvencesiyle Bala Şentepe Mahallesi'nde inşa edilecek yeni projede 137 adet konut, ticaret merkezi ve cami yer alacak. Projenin ihalesi 10 Ekim'de yapılacak.

Şentepe Pamuklar TOKİ konutları Haberi

Şentepe Pamuklar TOKİ konutları


Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Fethi Yaşar, toplantılara ara vermeksizin devam ediyor. Yaşar  Şentepe Pamuklar TOKİ konutları sakinleriyle toplantı yaptı. Pamuklar Mahallesi Muhtarı Ali Osman Ozcan'ın da katıldığı ziyarette vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar ziyaretlerini sürdüreceğini, vatandaşların taleplerini dinleyerek çalışanlarına gerekli talimatları vermeye devam edeceğini belirtti.



Ankara Kırmızı...