16 / 05 / 2024

Şentepe teleferiği

Şentepe teleferiği

‘Ankara Boğazı’ projesine, Mimarlar Odası ile Çankaya Belediyesi’nin dava açtığını söyleyen Başkan Melih Gökçek, “Alper Bey’e sitemimi bildireyim. Dava açmayacağız demişti ama dava açtı" dedi.

Şentepe teleferik projesi güzergahı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı'nın ilk etabı 19 Mart 2014 Çarşamba günü saat 13:00'de hizmete açılıyor. İşte fotoğraflarla Şentepe Teleferiği'nin detayları...

Trabzon Beşikdüzü'ndeki teleferik basına tanıtıldı!

100 milyon TL’ye mal olan ve bayramın ilk günü kullanıma açılan Karadeniz'in en uzun teleferiği basına tanıtıldı..

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Bursa'da teleferik kent merkezine iniyor!

Uludağ'a alternatif ulaşımı sağlayan teleferiği kent merkezine taşıyacak 4 kilometrelik hattın ihale sürecinde sona gelindi.

Antalya Tünektepe teleferiği hizmet vermeye başladı!

Antalya Büyükşehir tarafından "Ayaklarınız yerden kesilecek" sloganıyla yapılan teleferik, hizmet vermeye başladı. Teleferikle Tünektepe'ye çıkanların kenti kuşbakışı izleyebileceğine dikkati çeken Türel, projenin sloganının da "Antalyalıların ayağı yerden kesilecek." olduğunu hatırlattı.

Şentepe Teleferiği hizmete açıldı!

Bakım ve onarım nedeniyle bir süre hizmetine ara verilen, Şentepe Teleferiği, tekrar yolcu taşımaya başladı.

Saraybosna'nın teleferiği yeniden kullanılacak!

Saraybosna'da ilk kez 1959 yılında kullanılmaya başlanan ancak Bosna Savaşı sırasında tamamen zarar gören teleferik yeniden vatandaşların kullanımına sunulacak.

Yenimahalle Şentepe Teleferiği yeniden açılıyor!

Bakım ve onarım nedeniyle bir süre hizmetine ara verilen Şentepe Teleferiği, çalışmaların tamamlanmasıyla, 31 Ağustos Çarşamba sabah 06.00'dan itibaren yeniden hizmete başlayacak.

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Olympos Teleferik denizle zirveyi birleştiriyor!

Dünyanın en uzun ikinci, Avrupa`nın en uzun teleferiği, Akdeniz'i ve 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesiyle birleştiriyor.

Balçova Teleferik 5 Nisan'da açılıyor!

Beklentilerin çok üzerinde yolcu taşıması nedeni erken bakıma alınan Balçova Teleferiği'nin bir sonraki periyodik bakımlarının da tamamlandığı, 5 Nisan Salı gününden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi.

Trabzon Uzungöl Teleferiği'nin imar planı onay bekliyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de, Haldizen Deresi ile Sarıkaya Tepesi arasındaki 2 bin 403 metrelik hat üzerinde kurulması planlanan teleferik için sürdürülen çalışmaların proje ve ihale aşaması sona erdi.

Denizli Teleferiği açıldı!

Denizli’nin üzerindeki tozu kaldırdıklarında altından birçok güzelliğin çıktığını söyleyen Zeybekci, “Denizli vizyon kent olacak demiştik. Söylediğimiz her şeyi yerine getirmenin güzelliklerini yaşıyoruz” dedi.

Denizli Teleferiği hizmete açıldı!

Denizlilileri bin 400 metre yüksekliğe 6 dakikada taşıyacak teleferikle ilk deneme seferini yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 38 milyon liralık yatırımla kurulan kompleks projeyi inceledi.

Şentepe teleferiği Haberi

Şentepe teleferiği

‘Ankara Boğazı’ projesine, Mimarlar Odası ile Çankaya Belediyesi’nin dava açtığını söyleyen Başkan Melih Gökçek, “Alper Bey’e sitemimi bildireyim. ‘Başkanım biz sizin hakkınızda dava açmayacağız’ diye söz vermişti ama dava açtı. Tabi bu davalar karşı davaları otomatikman getirecek” dedi. Önceki gün, 16 radyonun ortak yayınına katılan Gökçek, özetle şöyle konuştu:


ÇANKAYA’YA DAVA AÇMIYORDUK


“Ankara Boğazı projesinin planları geçti ama üzülerek söylüyorum hemen Mimarlar Odası ve Çankaya Belediyesi, bu arada Alper Bey’e de sitemimi bildireyim. ‘Başkanım biz sizin hakkınızda dava açmayacağız’ diye söz vermişti ama dava açtı. Tabi bu davalar karşı davaları otomatikman getirecek. Biz de Çankaya’ya karşı dava açmıyorduk. Karşı dava açılacak sayısız konu var. Hemen projeyi engellemek için gayret içine girdiler. ‘Yok efendim oraya yapılacak olan konutlar, Ankara’ya gelen rüzgarı keser,...