25 / 07 / 2024

şentepe yenimahalle teleferiği ne zaman açılacak

şentepe yenimahalle teleferiği ne zaman açılacak

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi yeni bir baharda toplu taşıma amaçlı ilk teleferik ile tanışacak. Büyükşehir Belediyesi, Şentepe’yi Yenimahalle merkeze bağlayacak teleferik projesinin ilk etabını hızlı bir şekilde sürdürüyor...

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla yükselecek olan projede 780 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alacak. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için ön talep topluyor.

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları 5 Ağustos'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesi için başvuru dönemi 5 Ağustos'ta başlıyor.

Ankara Yenimahalle'de iş yerinin zemini çöktü! 

Ankara Yenimahalle ilçesinde, bitişiğinde temel kazısı yapılan 2 katlı hırdavatçı dükkanında çökme meydana geldi. İş yerinin, bitişiğindeki inşaat çalışması sebebiyle zeminin boşalarak çöktüğü belirtildi...

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Trabzon Beşikdüzü'ndeki teleferik basına tanıtıldı!

100 milyon TL’ye mal olan ve bayramın ilk günü kullanıma açılan Karadeniz'in en uzun teleferiği basına tanıtıldı..

Sivas Yenimahalle Orta Gelir TOKİ başvuruları başladı!

3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Sivas Yenimahalle projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Bursa'da teleferik kent merkezine iniyor!

Uludağ'a alternatif ulaşımı sağlayan teleferiği kent merkezine taşıyacak 4 kilometrelik hattın ihale sürecinde sona gelindi.

Antalya Tünektepe teleferiği hizmet vermeye başladı!

Antalya Büyükşehir tarafından "Ayaklarınız yerden kesilecek" sloganıyla yapılan teleferik, hizmet vermeye başladı. Teleferikle Tünektepe'ye çıkanların kenti kuşbakışı izleyebileceğine dikkati çeken Türel, projenin sloganının da "Antalyalıların ayağı yerden kesilecek." olduğunu hatırlattı.

Şentepe Teleferiği hizmete açıldı!

Bakım ve onarım nedeniyle bir süre hizmetine ara verilen, Şentepe Teleferiği, tekrar yolcu taşımaya başladı.

şentepe yenimahalle teleferiği ne zaman açılacak Haberi

şentepe yenimahalle teleferiği ne zaman açılacak


Teleferiğin ilk etabının yerel seçimlerden önce Şentepelilerin hizmetine sunulacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Teleferiğimizin açılışını inşallah Mart ayında yapacağız. Kabinler sürekli çalışacağı için de hemşehrilerimizin rahat rahat merkeze inmesi için ücretsiz olmasına karar verdik.” dedi. 


Yeni metrolar için gün sayan Başkent’te, ardı ardına yapımına başlanan ve hizmete açılan yeni yollar ile trafik rahatlatılıp, yeni nesil doğalgazlı çevreci otobüsler ile toplu taşımada ilkler yaşanırken, kent içi ulaşım konforunu artıracak yepyeni bir proje daha hızla yol alıyor. Türkiye’nin toplu taşıma amaçlı ilk teleferiği Antenler Bölgesi ile Yenimahalle Metro durağı arasında adım adım yükseliyor.


Yenimahalle–Şentepe teleferik hattının 2 etaptan oluştuğunu, seçimden önce 3 istasyonlu ilk etabın hizmete açılacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tek istasyonlu ikinci etabın ise yaz sezonunda tamamlanacağını...