03 / 05 / 2024

Ser Yapı

Ser Yapı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden bugün resmi Gazete'de yapılan açıklamaya göre Ser Yapı hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işleminin yürütülmesine ve Han Yapı Yapı Denetim İzin Belgesi iptal edildi...

Ser İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özde Şenel tarafından kuruldu.

Ser Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ser Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ser Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Süser Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süser Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Mancoğlu tarafından kuruldu.

Değerli konut vergisi yasasının serüveni!

Değeri 5 milyon TL'yi geçen konutlar için vergi alınıyor. Değerli konut vergisinde beyanların 20 Mart 2020 tarihine ertelendiği, 1. taksit ödemenin 31 Mart 2020 tarihinde yapılacağı açıklandı. İşte meclisten çıkan değerli konut vergisi yasasının serüveni...

Ser Yavuz İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Yavuz İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Koç tarafından kuruldu. 

Yapıser Teknik Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıser Teknik Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Murat Serman tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Amasya Üniversitesi'nde Kentsel Gelişim Serüveni paneli yapıldı!

Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım, Peyzaj Mimarlığı ve Şehir, Bölge Planlama Bölümlerinde yürütülmekte olan Stüdyo No:2 dersi kapsamında, Amasya kentinin tarihsel süreçte geçirdiği dönüşümü ele alan ‘Kentsel Gelişim Serüveni’ konulu bir panel yapıldı.

Kocasinan Serçeönü yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri’nde yapımı devam eden yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

NRZ Yapı İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRZ Yapı İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Gün tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Fatih Mahallesi, Serçeşme Sokak'ta kuruldu.

Pita Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pita Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Uzun tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Kağıthane, Emniyetevleri Mahallesi, Serçe Sokak' ta kuruldu.

Ser-Tek Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ser-Tek Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi, Çetin Küçükakyüz ve Uğur Özdemir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Kartal, Yukarı Mahallesi, Kuyumcu Sokak'ta kuruldu.

Serçe Sarayı dizisinin çekildiği villanın kirası 70 bin TL!

Songül Öden ve Mert Fırat’ın başrollerini paylaştığı Serçe Sarayı’ adını veren Serçe karakterinin oturduğu lüks villa sahibi ortaya çıktı. Yapım şirketi, görkemli eve her ay bir servet ödüyor.

Çanakkale'de ilk doğal arıtma tesisi yapıldı!

Çanakkale'de ilk doğal arıtma tesisi yapıldı. Maliyeti ortalama 125 Bin TL'yi bulan tesis, enerji ihtiyacı olmadan temiz su üretebiliyor. Pilot köy olan Serçelerde verimli sonuç alındıktan sonra diğer köylerde de uygulanacak...

Ser Yapı Haberi

Ser Yapı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden:

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Sümer Mahallesi 3069 ada, 2 parsel üzerindeki 694266 YİBF nolu inşaatın denetimini üstlenen Ser Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin Proje ve Uygulama Denetçisi, Mimar Salim YILMAZ (Denetçi No: 16525, Oda Sicil No: 8233) tarafından Bakanlığımız aleyhine açılan davada, Ankara Bölge İdare Mahkemesi 1. Kurul’un 26.06.2013 tarihli ve Y.D İtiraz No: 2013/3079 sayılı kararı ile “dava konusu işlemin yürütmesinin durdurulmasına” hükmedildiğinden, 09.02.2013 tarih ve 28554 sayılı Resmi Gazete ilanı ile Ser Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin Proje ve Uygulama Denetçisi, Mimar Salim YILMAZ (Denetçi No: 16525, Oda Sicil No: 8233) hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işleminin yürütülmesi 30.07.2013 tarih ve 6467 sayılı Makam Olur’u ile durdurulmuştur.

İlgililere duyurulur.

6831/1-1

—————

Aydın ilinde faaliyet gösteren...