10 / 05 / 2024

sera group

sera group

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Sera Group, global projelere hazır!

Girişimcilik örneği olarak öne çıkan Sera Group, bugün turizm ve inşaattaki önemli projelerle adından söz ettiriyor. Şirketin gelecek dönem hedefi, global arenada ses getirecek büyük ölçekli işlere imza atmak. Şule Laleli

Sera Group yurtdışına Karadağ'dan açılıyor!

Sera Group Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ozan Şener yaptığı açıklamada yurtdışında Karadağ'da işe başladıklarını açıkladı.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Barbaros Reserve Bodrum Residences'ta teslimler bu yıl başlıyor!

Sera Group tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Sera Group'tan Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group imzası taşıyan Barbaros Reserve-Bodrum Residences, 49 yıllık devre tatil modeliyle satışa sunuldu. Firma şimdilerde Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Sera Group Sky View Tower'da metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Sera Construction tarafından Dubai Marina'da inşa edilen Sky View Tower projesinin inşaatına 24 Eylül 2007 yılında başlandı. Sky View Tower, 44 milyon dolarlık yatırımla yapılıyor

TOKİ'den Vefa Group Steelife çelik evlerine ilgi!

TOKİ Başkanı Karabel, Albayrak ve Vefa Group bünyesinde yer alan Steelife tarafından geliştirilen pratik çelik evleri inceledi. Konutlar hakkında Albayrak Grubu Başkanı Ahmet Albayrak'tan bilgi alan Karabel, kalıcı konutlar için düğmeye basıldığını söyl

sera group Haberi

sera group

İş insanı Sani Şener tarafından kurulan Sera Group, Türkiye'de ve yurt dışında ağırlıklı olarak büyük inşaat projelerine imza atıyor. Ayrıca  gayrimenkul geliştirme ve stratejik yatırımlara odaklanmış bir grup olarak biliniyor. Şimdiye kadar toplam 4 milyon metrekarelik alt ve üstyapı inşaat projesini tamamladı.

Sera Group; inşaat ve havacılık sektöründe Türkiye'de pazar lideri konumunda yer alan TAV Havalimanları Holding'in; TAV İnşaat ve TAV İnşaat'ın bağlı bulunduğu tüm kuruluşların ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO)'num ortağı olarak biliniyor.

Para Dergisi'nin haberine göre, 2017'de Bodrum'da Çok büyük bir projenin temellerini atmişti. Sera Group CEO'su Ahmet Ozan Şener tarafından kamuoyuna açıklanan projenin büyüklüğü, 100 milyon dolar seviyesindeydi. Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences, Bodrum'un en önemli projelerinden biri olarak tanıtılmişti. Villaların oluştuğu rezidan bölümünün inşaatları tamamlanmış, satışı...