03 / 05 / 2024

Sera Kütahya 23 nisan çocuk şenliği

Sera Kütahya 23 nisan çocuk şenliği

Anadolu’nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, 23 Nisan’da çocukları bekliyor. Sera Kütahya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla kutluyor...

TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi! Simav kura sonuçları 23.06.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav projesi için kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi...

Kütahya Tavşanlı TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

Kütahya Tavşanlı TOKİ'de yer alan konutların sözleşmeleri 13 Şubat 2017-23 Şubat 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Kütahya Şaphane 2. Etap TOKİ başvuru dönemi!

Kütahya Şaphane 2. Etap TOKİ başvuru dönemi 23 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlıyor. 4 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 240 ay vade avantajı sunuluyor.

Kütahya Belediyesi'nden 13.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığından Kütahya İli'nde yer alan 8 gayrimenkul 13 milyon 401 bin TL'ye kapalı teklif usulüyle 23 Temmuz 2015 günü ihale edilecek.

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap başvuruları!

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap başvuruları 23 Mart Pazartesi günü başlayacak. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede 8 bin 291 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap'ta 3 adet konut satıyor!

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap'ta 3 adet konut satıyor. Başvuruları 23 Mart'ta başlayacak olan projede 75,11 metrekare olarak tasarlanan 2+1 daireler kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Kütahya İnköy kura sonuç listesi!

TOKİ Kütahya İnköy kura sonuç listesi açıklandı. Toplam 23 adet konutun kura ile satışa sunulduğu projede 120,69 metrekare olarak tasarlanan 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Kütahya İnköy kura sonuçları!

Toplam 23 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Kütahya İnköy kura sonuçları açıklandı. Projede konutların satış sözleşme imzalama işlemleri 23 Mart ile 24 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kütahya İnköy TOKİ kura sonucu!

Kütahya İnköy TOKİ kura sonucu kapsamında 23 adet konut sahiplerini buldu. Projenin kura çekilişi dün saat 11:00'de Kütahya Belediye Başkanlığı’na ait TOKİ Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı.

Kütahya İnköy TOKİ kurası ne zaman?

Aylık 675 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabilen TOKİ Kütahya İnköy'de kura yöntemiyle 23 adet konut satışa sunuluyor. Peki Kütahya İnköy TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy kura yeri!

TOKİ Kütahya İnköy kura yeri TOKİ Belediye Düğün Salonu olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılan projede toplam 23 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

Sera Kütahya 23 nisan çocuk şenliği Haberi

Sera Kütahya 23 nisan çocuk şenliği


Kütahya’nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla birlikte kutluyor.


Anadolu’nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, 23 Nisan’da çocukları bekliyor. Her yıl büyük coşkuyla kutlanan, TBMM’nin açılış yıldönümü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde çocuklar Sera’da gönüllerince eğlenecekler.


Adres: Akkent Mah. Eskişehir Yolu 1.Km...