22 / 05 / 2024

Sera Kütahya nerede

Sera Kütahya nerede

Kütahya – Eskişehir - Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya’da 1 Nisan – 11 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılan her 50 TL’ lik alışveriş ile kazanma şansı yakalamak sizin elinizde.

12 soruda TOKİ Kütahya 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kütahya 50 bin konut kampanyasında kaç konut olacak? TOKİ Kütahya 50 bin konut nerede? TOKİ Kütahya 50 bin konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri naısl yapılıyor? İşte 12 soruda TOKİ Kütahya 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Kütahya İnköy'de 240 aya kadar vade fırsatı sağlanıyor. Projede toplamda 300 daire kura yöntemiyle satılıyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekimi nerede?

Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

Tamamı 2+1 dairelerden oluşan Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekilişi kapsamında 3 adet konut alt gelir grubuna özel olarak satışa sunuluyor. Peki Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

Kütahya İnköy TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Kütahya İnköy'de 120,69 metrekare olarak tasarlanan 3+1 konutlar kurayla satılıyor. Projede daire fiyatları 107 bin 948 TL'den başlıyor. Peki Kütahya İnköy TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Kütahya İnköy kura çekimi nerede?

Kura çekilişi yarın yapılacak olan TOKİ Kütahya İnköy'de 675 TL'den başlayan aylık taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy kura çekimi nerede?

Sera Kütahya AVM'de "Bu Ramazan Bizde Yaşanır" etkinlikleri düzenleniyor!

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya, hem ramazan ayı boyunca küçükten büyüğe herkese eğlence dolu ramazan akşamları yaşatıyor hem de yepyeni bir kampanyaya imza atıyor...

Defacto yeni mağazasını Sera Kütahya Alışveriş Merkezi'nde açtı!

DeFacto günlük hayatın yanında iş hayatında da kullanılan şık ve rahat tasarımlarıyla Akdeniz insanının "rahatlığı ön planda olan yaşam tarzına" hitap etmenin gururunu bu kez Kütahya'da yaşıyor.

DeFacto, Sera Kütahya Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı!

Anadolu'nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya Yerli ve yabancı birçok markayı ilk kez bölge halkı ile buluşturuyor...

Sera Kütahya AVM yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü!

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü. Sera Kütahya. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hizmet veriyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma unvanını elinde bulunduruyor.

Sera Kütahya’da 23 Nisan Çocuk Şenliği!

Anadolu’nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, 23 Nisan’da çocukları bekliyor. Sera Kütahya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla kutluyor...

Sera Kütahya’da 50 TL’lik alışveriş ile kazanma fırsatı!

Kütahya – Eskişehir - Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya’da 1 Nisan – 11 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılan her 50 TL’ lik alışveriş ile kazanma şansı yakalamak sizin elinizde.

Sera Kütahya AVM'de ''Şans Çarkı'' kampanyası başlıyor!

Kütahya’nın En büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi Sera Kütahya yepyeni bir kampanyanın startını veriyor. Sera Kütahya 1 Nisan – 11 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılan her 50 TL’lik alışveriş ile kazanma şansı yakalamanız için sizleri bekliyor...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

Sera Kütahya nerede Haberi

Sera Kütahya nerede

Kütahya – Eskişehir - Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, bünyesindeki markaları ile herkesi büyülerken alışverişleri fırsata çevirmeye devam ediyor. 1 Nisan – 11 Mayıs 2014 tarihleri arasında 50 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes “Şans Çarkı’na” katılıyor. Mağazalardan hediye çekleri, sinema biletleri, yeme içme kuponları ve birçok sürpriz hediyelerden birini anından kazanmak istiyorsanız siz de Sera Kütahya’ya gelin, şansa ortak olun. 


Şans Çarkı 

Kampanya tarihleri arasında tek fişte minimum 50 TL’lik alışveriş yapan her katılımcının aynı gün içerisinde “Şans Çarkı’nı” yalnızca bir tur döndürme hakkı kazandığı fırsatlar zinciri 41 gün boyunca sizi bekliyor. Katılımcının; 50 TL – 150 TL arası tek fiş için 1 kere, 151 TL – 300 TL arası tek fiş için 2 kere, 301 TL...