21 / 05 / 2024

Sera Kütahya ulaşım

Sera Kütahya ulaşım

Kütahya – Eskişehir - Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya’da 1 Nisan – 11 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılan her 50 TL’ lik alışveriş ile kazanma şansı yakalamak sizin elinizde.

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Kütahya Diyanet Gençlik Merkezi açıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kütahya'daki yatırım planları mecliste!

Kütahya'da Ulaştırma Bakanlığının 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları meclis gündeminde konu oldu...

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ile sera gazı salınımı 115 bin ton azalacak!

İstanbul Boğazı altından geçerek Asya ve Avrupa kıtaları arasında kara ve demir yolu ulaşımı sağlayacak olan “3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli” projesi ile yıllık sera gazı salınımı 115.000 ton azalacak.

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

Kütahya'ya Teknokent inşa edilecek!

Kütahya Tasarım Teknokent Müdürü Doç. Dr. Abdullah Akbulut, ''35 dönüm arazi üzerinde 4 bin 320 metrekarelik binaya sahip olacak Kütahya Teknokent'te 35 büro, toplantı ve çok amaçlı salonlar olacak.''dedi.

Kütahya Simav Naşi Deprem Konutları'na yüzde 10 indirim!

AK Parti Kütahya Milletvekilleri M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan yayınladıkları ortak basın açıklamasıyla Simav Naşa Beldesindeki Deprem Konutlarında indirim yapıldığı müjdesini verdiler.

Kütahya'nın imar sorunu çözüldü!

Kütahya Belediyesi, Müderris Mahallesi'de 17 kişinin hissedar olduğunu 40 yıllık imar problemini çözüme kavuşturdu. Vatandaşların tapuları, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve belediye başkan yardımcıları tarafından takdim edildi.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Sera Kütahya ulaşım Haberi

Sera Kütahya ulaşım

Kütahya – Eskişehir - Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, bünyesindeki markaları ile herkesi büyülerken alışverişleri fırsata çevirmeye devam ediyor. 1 Nisan – 11 Mayıs 2014 tarihleri arasında 50 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes “Şans Çarkı’na” katılıyor. Mağazalardan hediye çekleri, sinema biletleri, yeme içme kuponları ve birçok sürpriz hediyelerden birini anından kazanmak istiyorsanız siz de Sera Kütahya’ya gelin, şansa ortak olun. 


Şans Çarkı 

Kampanya tarihleri arasında tek fişte minimum 50 TL’lik alışveriş yapan her katılımcının aynı gün içerisinde “Şans Çarkı’nı” yalnızca bir tur döndürme hakkı kazandığı fırsatlar zinciri 41 gün boyunca sizi bekliyor. Katılımcının; 50 TL – 150 TL arası tek fiş için 1 kere, 151 TL – 300 TL arası tek fiş için 2 kere, 301 TL...