20 / 05 / 2024

Şerafettin Turpçu turyapı inşaat

Şerafettin Turpçu turyapı inşaat

Turyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, CHP Zonguldak Milletvekili Adayı oldu. Peki, Şerafettin Turpçu kimdir? Şerafettin Turpçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şerafettin Turpçu..

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Turyap Nef açık artırma dükkan fiyatları!

Nef'in mağaza açık artırmasını Turyap ve JLL organize ediyor. Toplam 103 adet mağaza ve 43 adet ofisin satışa sunulduğu Turyap Nef açık artırma dükkan fiyatları 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

TOKİ'nin Uşak’taki 397 dükkanı açık artırmayla satıldı!

Uşak’ın yeni merkezi olmaya aday olan kentsel dönüşüm kapsamında 397 adet işyerinin satışı TURYAP’ın organize ettiği açık artırmayla satışı gerçekleştirildi.

TOKİ'nin Uşak'taki 397 dükkanına 700 başvuru geldi!

Uşak'ta TOKİ mülkiyetindeki 397 dükkan için TURYAP tarafından açık artırma düzenlendi. TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Çağla: "397 iş yeri için 700'ün üzerinde başvuru yapıldı. Söz konusu iş yerleri 500 bin liradan 2,5 milyon liraya kadar alıcı buluyor" dedi.

TOKİ, Uşak’ta 397 dükkanı satışa çıkardı!

Turyap, TOKİ'de mülkiyetinde bulunan, Uşak’taki 397 dükkan için açık artırma düzenliyor. Dükkanların muhammen bedeli 77 bin liradan başlıyor.

Boydak Holding'in acı günü! Şerafettin Aslan vefat etti!

Doğu Anadolu Bölge Anabayisi, Garanti Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aslan vefat etti. Boydak Holdig taziye ilanı yayınlattı.

2005 yılında Bayçu Yalısı 2 milyon liraya satılmış!

2005 yılında TMSF adına TURYAP tarafından teklif toplamak suretiyle satışa çıkarılan, Erol Aksoy'a ait Bayçu Yalısı, 2 milyon 77 bin liraya (13 bin 575 adet altın parası) Cemil Erol Özman tarafından satın alınmış.

Türk Kredi Rating TURYAP’ın kredi notuna A2 verdi!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP’ın kısa dönemli kredi notu, Türk Kredi Rating derecelendirme kuruluşu tarafından “A2” olarak belirlendi.

TURYAP'ın kredi notu A2 olarak belirlendi!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP’ın kısa dönemli kredi notu, Türk Kredi Rating derecelendirme kuruluşu tarafından “A2” olarak belirlendi..

Şerafettin Turpçu kimdir?

Turyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, CHP Zonguldak Milletvekili Adayı oldu. Peki, Şerafettin Turpçu kimdir? Şerafettin Turpçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şerafettin Turpçu..

Turyapı 2014 yılında en az iki konut projesine başlayacak!

Turyapı yurtdışı ve yurtiçinde yeni projeler için atağa geçti. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpçu, 2014 yılında en az iki konut projesini devreye alacaklarını kaydetti.

Atakan Turpçu: İnşaat firmaları temkinli!

Turyapı İnşaat Yötemin Kurulu üyesi Atakan Turpçu, inşaat sektöründe rakamların bugün itibariyle iyi olduğunu fakat seçimler nedeniyle firmaların temkinli olduğunu ifade etti. Turpçu, önümüzdeki aylarda sektörde sıkıntılar yaşanacağını belirtti...

Atakan Turpçu: Konut satışları yılın ikinci yarısında hızlanacak!

Turyapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu, 2013'ün ikinci yarısından itibaren konut satışlarının ivme kazanacağını, yatırımda avantajlı olanTürkiye'nin mütekabiliyet satışlarından da yıl içinde önemli bir gelir elde edeceğini belirtti.

Şerafettin Turpçu turyapı inşaat Haberi

Şerafettin Turpçu turyapı inşaat

Şerafettin Turpçu kimdir?

Şerafettin Turpçu, 20 Eylül 1955 tarihinde Çaycuma Dereli Köyü’nde doğdu, ilk ve ortaokulu Çatalağzı’nda, liseyi Kilimli Lisesi’nde okudu. 


1981’de İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Öğrenci hareketleri içinde aktif olarak yer aldı. 1976’dan itibaren 1 Mayısları kutlayan yüz binlerin içine coşkuyla katıldı. 


12 Eylül darbesinden sonra sosyal demokrat arayışların ürünü olan SODEP-SHP-CHP çizgisinde yıllarca mücadele etti. 2 defa SHP, 2 defa da CHP il başkanlığına, kongrelerde seçilerek geldi.  SHP’de Parti Meclisi üyeliği yaptı. 


İnşaat işleriyle uğraşıyor ve aile şirketinde yöneticilik yapıyor. Evli ve iki çocuk...