08 / 05 / 2024

Seramik Granit ve Sinpaş GYO

Seramik Granit ve Sinpaş GYO

Seramik Granit, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki paylarını yüzde 1,49 arttığına dair açıklaması sinpaş GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Paltformu'nda yayınladı.

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Rowenta saç düzleştirici fiyatları ne kadar, özellikleri ne? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Rowenta saç düzleştiricileri saçları yıpratmadan şekillendirir. Seramik, keratin ve iyon yayan turmalin kaplamalı plakalar saça parlaklık ve canlılık katar. Peki Rowenta saç düzleştiriciler en uygun nerede? Rowenta SF4630 Express Shine kaç TL? İşte detaylar...   

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü'de indirim fırsatı! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Seramik tabanı ve 3000 Watt'lık yüksek performansıyla 'ütü çilesi'ne son veren Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü, şubat ayı sonuna kadar olize özel indirimli satılacak. Peki, BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü kaç TL?

Arnica Flora Seramik Taban Ütü 2000 W 899 TL! Özellikleri nedir? En uyguna nereden alınır? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Seramik tabanı ve güçlü buharı sayesinde daha az çabayla daha iyi ütüleme sonucuna ulaşmak Arnica flora seramik taban ütü ile mümkün hale geliyor.

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Namık Sürmen, Ali Beylik ve Oğuz Arıcan ortaklığında kuruldu!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Öztürk tarafından kuruldu.

Lena Seramik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lena Seramik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Şentürk taarfından kuruldu. 

Akapartmanı'ndaki 3 gayrimenkul Gizem Seramik'e kiralandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akapartmanı'nındaki 3 bağımsız bölümü Gizem Seramik Frit ve Glazür Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile aylık 36 bin 800 TL kira bedeli ile kira sözleşmesi imzaladı...

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Vitto Dizayn Seramik İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!    

Vitto Dizayn Seramik İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kübra Uzun tarafından kuruldu. 

Seramik Granit ve Sinpaş GYO Haberi

Seramik Granit ve Sinpaş GYO

Sinpaş GYO Açıklama:


13.08.2015 tarihinde Sinpaş GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,70 fiyatla 500.000 adet ve 0,69 fiyatla 500.000 adet alış işlemi Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu işlemlerle birlikte Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş.'nin Sinpaş GYO A.Ş. sermayesindeki payları 13.08.2015 tarihi itibariyle %1,46 'ya...