28 / 04 / 2024

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.



 Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi
Gündelik ve ya resmi kıyafetlerin temiz olması kadar kırışıksız ve düzenli olmasıda önemlidir.Goldmaster buhar istasyonlu ütü gelişmiş teknolojisiyle kısa sürede kırışıklıkların üstesinden gelir.

GENİŞ HAZNELİ BUHAR KAZANI

Gelişmiş teknolojiye sahip olan ürün, oldukça pratik yapısıyla kullanıcılarının konforlu ütü rahatlığı yaşamasını sağlar. Geniş hazneye sahip buhar kazanı oldukça hızlı ısınan yapısı, giysilerin tek seferde ve mükemmel düzeyde ütülenmesine yardımcı olur.

SU EKLEME ÖZELLİĞİ

Dayanıklı bir kazan tasarımına sahip olan ürün aynı zamanda su ekleme özelliği sayesinde kazan çalışırken dahi su eklenmesine olanak sunar. Bunun yanı sıra zamandan da tasarruf sağlayarak bu özellik ile ütü zamanınızı daha  kısa süreye indirebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Sahip olduğu yüksek teknik özellikler sayesinde kusursuz ütü yapma olanağı sağlayan buhar istasyonlu ütü, en zor kumaşlarda sahi oldukça başarılı bir performans ortaya koyar. Bununla birlikte kolay kullanımı sayesinde oldukça kullanıcıların ütü konforunu arttırır. Ürünün diper bir özelliği ise 50 db düşük ses oranına sahip olmasıyla fısıltı sessizliğinde ütü yapma teknolojisine sahip olmasıdır.

KESİNTİSİZ BUHAR DESTEĞİ

Kazanlı buhar kapasitesi sayesinde kesintisiz buhar desteği sağlayan Goldmaster Lokomotif 2350 W Buhar Kazanlı Ütü, oldukça hızlı bir şekilde ısınarak kumaşların kısa sürede düzleştirilmesini sağlar.

SERAMİK TABAN

Seramik taban yapısı sayesinde  giysilerin zarar görmesi engellenir onların kusursuz bir şekilde ütülenmelerine yardımcı olur. Sunmuş olduğu yüksek enerji sayesinde giysilerin verimli bir şekilde ütülenmesine imkan tanır. Aynı zamanda sahip olduğu tasarımı ile de tüketicilerin keyifli ütü yapmalarını sağlar.

Peki buhar kazanlı ütünün teknik özellikleri neler?


Geri Dön