02 / 05 / 2024

seramik karoları

seramik karoları

Seramik karoda sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, Endonezya esintileriyle zenginleştirdiği Jakarta serisi ile ihtişamlı mekanlar yaratıyor.Jakarta Serisi, yaşam alanlarına çarpıcı bir görsellik kazandırıyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Stil44 el yapımı mutfak ve banyoları ile yeni bir sektör yaratıyor!

Stil44,25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü.. Elişi seramik karolar ve lavaboları ilk defa tüketici ile buluşturan Stil44, bunun gururunu yaşıyor.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

NG Kütahya Seramik 197. mağazasını Bolu’da açtı!

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük karoların üreten NG Kütahya Seramik, şimdi de Bolu'da... NG Kütahya Seramik’in iş ortağı Erdi Yapı’nın yeni showroomu, düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.

Mekan tasarımında yeni tercih porselen karolar!

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) gelen açıklamaya göre, porselen karoların doğal görünümlü modelleri kusursuz çizgileri ve renkleriyle mekan tasarımlarında ilk tercih olmaya devam ediyor

Porselen karolar mekan tasarımlarının ilk tercihi!

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) gelen açıklamaya göre, porselen karoların doğal görünümlü modelleri kusursuz çizgileri ve renkleriyle mekan tasarımlarında ilk tercih olmaya devam ediyor…

Akgün Seramik, yeni yatırımlar ile kapasitesini artıracak!

Seramik ve granit karoları üretimini dört ayrı fabrikada yapan Akgün Şirketler grubu, yapı malzemelerinde inşaat sektörüne 11 ayrı üretim tesisi ile 'Dura-tiles' ve 'Dura-bagno' ana markaları altında hizmet veriyor.

Bien seramik ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARK1MEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Bien Seramik full body teknik porselen karoları ile ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARKIMEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

NG Kütahya Seramik En İyi Endüstriyel Yapı ödülünü aldı!

Dünyanın en büyük karolarını üreten ve atık madde çıkarmama özelliği gibi nitelikleriyle mimari açıdan örnek teşkil eden fabrika, Türkiye’nin en büyük granit seramik üretim kapasitesine sahip olma özelliği taşıyor.

Yurtbay Seramik'ten Timber Serisi!

Yurtbay Seramik, ahşabın eşsiz dokusunu seramik şıklığıyla mekânlara taşıyor. Son yılların trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları, Yurtbay Seramik’in tasarım farkıyla Timber Serisi’nde buluşuyor...

NG Kütahya Seramik’in mimari projelere özel üretim yapan fabrikası dünyada ilk!

Seramik sektörünün öncüsü NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla Kütahya’da açtığı yeni fabrikasıyla bir ilke daha imza attı ve seramik sektörüne yön verecek nitelikte büyük ebatlı karolar üretmeye başladı.

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL'ye yeni fabrika kurdu!

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla Kütahya'da açtığı yeni fabrikasıyla bir ilke daha imza attı ve seramik sektörüne yön verecek nitelikte büyük ebatlı karolar üretmeye başladı...

seramik karoları Haberi

seramik karoları

Türkiye’de seramik karo pazarının lideri konumda bulunan Çanakkale Seramik, gelişmiş üretim teknolojisi ile kullanıcılara zengin ürün seçenekleri sunmaya devam ediyor. Herkes için özel seçenekler sunan Çanakkale Seramik’in, Endonezya esintileri ile zenginleştirdiği Jakarta Serisi, yaşam alanlarına çarpıcı bir görsellik kazandırıyor. 


Kemik ve bej renk alternatifleriyle üretilen seramiğin doğal ve sıcak dokuları, zengin dekorlarla birleşerek, kullanıcıları birbirinden şık mekanlara davet ediyor. Dekorları ile daha da çekici ve etkileyici bir görünüme sahip olan Jakarta; 30x90R boyutundaki duvar karoları, 45x45R ve 60x60R sırlı granit yer karolarıyla yaşam alanlarında farklı bir atmosfer...