13 / 05 / 2024

seramik Tasarım Yarışmasının sonuçları belli oldu mu

seramik Tasarım Yarışmasının sonuçları belli oldu mu

Türkiye 'nin uluslararası rekabet gücü yüksek sektörleri arasındaki seramikte, geleceğin tasarımcılarını ortaya çıkaracak Seramik Tasarım Yarışması ’na başvuru süresi 20 Ocak 2014 ’te doluyor.

Mesa Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu!

İnşaat sektöründeki 52 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Mesa, Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu.

SCADA Mimari Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Kalyon Holding tarafından 1 milyar dolar yatırımla kurulan Karapınar Güneş Santrali’nin Denetleme, Kontrol ve Veri Merkezi (SCADA) için açılan mimari tasarım yarışması sona erdi. Yarışmanın birinci "Vaha" isimli proje oldu. 

Yapı Tasarım Yarışması 2021'in kayıtları başladı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanım alanlarını görünür kılmak amacıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması için kayıtlar başladı.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

İBB’nin Taksim Meydanı tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu!

İBB, 142 projenin değerlendirildiği Taksim ve çevresi için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Kazanan 3 projenin yakında halk oylamasına sunulacağı açıklandı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, "Taksim'i hak ettiği şekilde şehre tekrar kazandıracağız" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Taksim Meydanı Tasarım Yarışması açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı Tasarım Yarışması'nda son 20 projenin analiz edildiğini söyledi. İmamoğlu, projelerin Taksim’in bütününe hizmet eden beton ağırlıklı görüntüyü ortadan kaldırmaya odaklandığını belirtti...

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

ÇEİS Yapı Tasarım Yarışması Ödülleri ertelendi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), 12 Mart'ta düzenleyeceği, çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması” ileri bir tarihe ertelendi...

Taksim için tasarım yarışması başladı: Ödül 50 bin euro!

İBB tarafından düzenlenen Taksim Kentsel Tasarım Yarışması'nın takvimi açıklandı. Yarışmaya katılmak için projeler 10 Mayıs tarihine kadar teslim edilebilecek...

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'da ödüller 12 Mart'ta verilecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”ndaki projelerin ödüllerini verecek... 

seramik Tasarım Yarışmasının sonuçları belli oldu mu Haberi

seramik Tasarım Yarışmasının sonuçları belli oldu mu


Seramik sektörünün Türkiye genelinde düzenlediği ilk tasarım yarışmasında geri sayım başladı. Çevreci ve sağlıklı çözümler sunan seramiğin, yaratıcı tasarımlarla geleceğe taşınmasını amaçlayan “Seramik Tasarım Yarışması”nda, yoğun ilgi üzerine başvuru süresi 20 Ocak 2014’e kadar uzatıldı. Yarışmada ödül sahipleri, 26 Şubat 2014’te yapılacak törenle açıklanacak.


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Seramik Tasarım Yarışması, Seramik Kaplama Malzemeleri ve Seramik Sağlık Gereçleri olmak üzere iki kategoride düzenleniyor. Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültelerinde öğrenim gören lisans (son sınıf) ve yüksek lisans öğrencilerinin katılabildiği yarışmada projeler, taşıdığı ihracat potansiyeli, tasarım, teknoloji, pazar, çevre ve insan sağlığı, kullanım senaryosu kriterlerine göre değerlendirilecek.


ÇCSİB Büyük Ödülü başta olmak üzere iki kategoride toplam sekiz ödülün verileceği yarışmada, ayrıca...