04 / 05 / 2024

Seramiksan afyon seminer

Seramiksan afyon seminer

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

Afyon Gömü TOKİ Evleri başvuruları! Son Gün 30 Haziran!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamında satışa sunulan 26 adet konut için son başvurular 30 Haziran 2014 tarihinde kabul edilecek. Toki Afyon Tarımköy projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor...

Park Afyon AVM 2015 Eylül'de açılacak!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin ufkunu genişletecek.

GYODER Yeşil Binalar Seminer Programı 26 Haziran'da!

GYODER Yeşil Binalar Seminer Programı 26 Haziran 2014 tarihinde düzenleniyor. ERKE Green Academy'de düzenlenecek olan eğitimde Cemil Yaman; LEED Yeşil Bina Değerlendirme Sistemleri hakkında detaylı bilgiler aktaracak...

Afyon Sandıklı kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Sandıklı'da oturulmayan boş evler, sahipleri tarafından Sandıklı Belediyesi ile iş birliği yapılarak yıkılıyor. Yapılan çalışmalar sonucu Afyon caddesindeki kullanılmayan evlerin yıkılması sonucu trafik akışı rahatladı.

Emin Üstün: Afyon'a termal tesis yapacağız!

Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Afyon'da Emin Grup adına alınan arsa üzerine yapılacak termal tesisin şu an projesinin çizildiği belirtildi.

Seramiksan Amazon serisi Agat taşının enerjisini yansıtıyor!

Seramiksan tasarımlarında derz aralıklarını minimum seviyeye indiren rektifiye özelliği ile Amazon serisi yaşam alanlarında kusursuz bir görünüm oluşturuyor. Agat taşının enerjisi Seramiksan Amazon serisinde bulunuyor.

Seramiksan 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarına değer katan Seramiksan, yılın trendi mermer ve de ahşap efektli yeni ürünleri ile Yapı Fuarı' nda sektör profesyonelleri ile buluşuyor.

Eminevim, Afyon'da iki termal oteli hayata geçirecek!

Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; önce büyükşehirlerde, sonra Anadolu'da yeni projeler hayata geçireceğiz, dedi

Afyon'a 40 yeni yatırım yapılıyor!

İbrahim Ekinci Dünya gazetesindeki köşesinde Afyon'a yapılan yeni yatırımları kaleme aldı. Afyonkarahisar’a yatırım öngören çok sayıda teşvik belgesi alınmış. 2013 yılı ve 2014 yılı Ocak ayı ile birlikte irili ufaklı toplam 40 yatırım gözüküyor.

Afyon Çimento genel kurul tescilini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento genel kurul tescilini yayınladı.Tescil, 17 Nisan 2014 tarihli Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi.

Afyon Çimento'dan ilişkili taraf işlemlerine yönelik açıklama!

Afyon Çimento'nun 2014 hesap döneminde "İlişkili Taraflarla Yapılması Planlanan İşlemler" hakkında hazırlanan rapor, Yönetim Kurulu tarafından incelenerek kabul edilmiş ve raporun sonuç bölümünün KAP'ta duyurulmasına karar verilmiştir...

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy başvurularında son gün! Yüzde 12 peşinat!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy başvurularında son gün 31 Mart 2014 Pazartesi olarak belirlendi Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamında 30 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.

Seramiksan afyon seminer Haberi

Seramiksan afyon seminer

Seramiksan, ustalara şirket ürünlerinin detaylarının anlatıldığı “Usta Eğitim Seminer”lerine hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de çeşitli bölgede düzenlenecek olan eğitim seminerleri İzmir’den sonra Konya ve Afyon’da da gerçekleşti. Eğitim seminerlerine ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.


Ustalara şirket ürünlerinin teknik detaylarından bahsedilerek ürün tanıtımı yapılması, uygulama öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedilmesi, müşteri şikayetlerine sebep olan konular ile ilgili karşılıklı çözümler üretilmesi, müşteri memnuniyetin ve şirket güvenirliliğinin artırılmasını içeren eğitimler Seramiksan Kalite Kontrol Müdürü tarafından verildi. Ustalar eğitim sırasında konuyla ilgili görüşlerini aktarırken katılan ustalara Seramiksan yöneticileri tarafından katılım sertifikası verildi.


Seramiksan tarafından Türkiye’de çeşitli bölgelerde düzenlenecek ve her bölgeden en az 50 usta ve Seramiksan bayilerinin katılacağı “Usta Eğitim Seminer”leri ustalara eğitim vermeye devam...