03 / 05 / 2024

Seramiksan Asia 2016

Seramiksan Asia 2016

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Farilya Asia'dan yatırımcısına çifte kazanç!

Temeli 2016 yılında atılan Farilya Asia, iki yılda yatırımcısına yüzde 35–40 oranında kazandırdı.  Proje, 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek..

Seramiksan'dan Asya serisi!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Unicera 2016‘da Seramiksan'a yoğun ilgi!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

Mega İnşaat'ın 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı yapıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Samsun bayilerinden Mega İnşaat’ın gerçekleştirdiği bayi toplantısında 2016 satış ve kampanya şartları görüşüldü.

4. İnşaat ve Konut Konferansı Marriott Hotel Asia’da!

4. İnşaat ve Konut Konferansı Silverline Ankastre platin sponsorluğunda, 26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşiyor. Organizasyonda, Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracaktır.

Seramiksan'dan Asia ve Alaska serileri!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, doğal mermer dokusunu barındıran koleksiyonları Asia ve Alaska ile yaşama keyif katan mekanlar yaratıyor.

Seramiksan, İtalyan Rondine’nin yüzde 50’sini aldı!

Yıllık 28 milyon metrekare üretimiyle 45 ülkeye ihracat yapan Türk seramik devi Seramiksan, dünyanın seramik başkenti İtalya’nın en büyük üreticilerden Rondine Group’un yüzde 50’sini satın aldı...

Now Bomonti'de teslimler 2016 Aralık'ta!

Teslim tarihi olarak Aralık 2016’nın hedeflendiği Now Gayrimenkul Now Bomonti projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor...

Timur Gayrimenkul Nef 13 projesinde Haziran 2016'da teslim daireler!

Timur Gayrimenkul Nef 13 projesi kapsamında yer alan dairelerin 2016 senesi içinde Haziran ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projede ofisler ve home ofisler de yer alıyor

Asia Park ne zaman teslim ?

Asia Park ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor. 4 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilen Asia Park projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor

Asia Park Kartal ne zaman teslim? 343 bin TL'ye 2+1!

Asia Park Kartal ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Asia Park Kartal projesinde bulunan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 343 bin TL'den başlıyor

Seramiksan Asia 2016 Haberi

Seramiksan Asia 2016

Güçlü tasarımları, geliştirdiği ürün ve teknolojilerle farklı yaşam alanları oluşturmaya devam eden Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.


Dekorasyonda bambaşka bir dünyanın kapılarını açan Asia mermer görünümü, Seramiksan'ın özel üretim teknolojisi ile doğadakine eş ve gerçekçi desenlerle porselen karolarda hayat buluyor.


Asya'nın gizemli havasını modern yaşamın fonksiyonelliğiyle birleştiren Asia; 60x60 ve 60x90 ebatları ile hem iç hem dış mekanlarda kullanıldığı alanlara şıklık katıyor.


Seramiksan’ın kaliteli yaşam için gerekli tüm malzemeyi buluşturduğu vitrifiye koleksiyonları ile ahenk yakalayan Asia serisi, düşlenen şık banyolara Seramiksan imzası ile ışıltı...