03 / 05 / 2024

Seramiksan irtibat

Seramiksan irtibat

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, 23-27 Eylül tarihlerinde İtalya’daki Cersaie Fuarı’na katılıyor. Seramiksan fuarda ileri teknoloji ve estetik tasarımı buluşturduğu Vitrifiye ürünlerini sektör profesyonellerinin beğenisine sunuyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Seramiksan irtibat Haberi

Seramiksan irtibat

Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie heyecanı başladı. İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alıyor. 

Bugün başlayan ve 27 Eylül tarihine kadar devam edecek fuarda Seramiksan, Nanotech, Digiart, Soluble Salt, Lappato, Full Lappato ve High Glossy ile üretilen ürünlerini ve üretimine yeni başladığı vitrifiye serisini 18. Hol D2 Standı’nda sergileyecek. 

Bu yıl 6. kez yenilikçi ürünlerini Cersaie’de sergileyeceklerini belirten Seramiksan İhracat Müdürü Rıfat Noyan “Cersaie Fuarı, Türk seramik sektörünün geldiği noktayı dünya çapındaki profesyonellere sergilemek için en doğru platform. Fuarda ileri teknoloji ve estetik tasarımları buluşturduğumuz ürünlerimiz ile Türkiye’yi temsil etmekten gurur duyuyoruz. Bu yıl Cersaie’de üretimine yeni başladığımız banyo ürünlerimizi...