06 / 05 / 2024

seramiksan ISH Frankfurt 2015

seramiksan ISH Frankfurt 2015

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni vitrifiye serilerini 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da ISH Frankfurt 2015’te sergiledi.

Seramiksan, Vitrifiye koleksiyonunu ISH Frankfurt 2015’te sergileyecek!

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni vitrifiye serilerini 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da ISH Frankfurt 2015’te sergilemeye hazırlanıyor.

Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası'nın değeri 13.9 milyon Euro oldu!

Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası Frankfurt'un Westend bölgesinde güneybatı ucunda Myliusstraße'de konumlanıyor. Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası'nın değeri 13.9 milyon Euro oldu.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Frankfurt Başkonsolosluğu'nun eski binasıyla ilgili 5 soru!

Yeni yerine taşınan Frankfurt Başkonsolosluğunun eski binasına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Frankfurt Havalimanı'na yeni terminal

Almanya Frankfurt'u genişletme planları kapsamında üçüncü terminalin temeli protesto gösterileri eşliğinde atıldı. Terminal kapasitesi 2023'te 21 milyon yolcuya ulaşacak...

Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta!

Stuttgart ve Rotterdam’da gerçekleştirilen ‘Benim Evim, Benim Memleketim’ organizasyonuna katılan Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta da yerini alacak

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

MOD Gayrimenkul Frankfurt’a 150 konut yapacak!

MOD Gayrimenkul Frankfurt’ta 2. konut projesi için hazırlıklara başladı. Firma İstanbul’da özellikle Basın Ekspres Yolu ve çevresinde konut, rezidans, sağlık merkezi ve eğitim kurumları inşasına odaklandı.

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

seramiksan ISH Frankfurt 2015 Haberi

seramiksan ISH Frankfurt 2015

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni vitrifiye serilerini 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da ISH Frankfurt 2015’te  (Uluslararası Banyo, Yapı, Enerji, Klima Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı) sergiledi.


Türk Seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, ISH Frankfurt, Uluslararası Banyo, Yapı, Enerji, Klima Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Fuarı’nda teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni vitrifiye serilerini sergiledi. İki yılda bir düzenlenen ve alanında dünyanın en büyüğü olan fuara ilk kez katılan olan Seramiksan, yeni vitrifiye koleksiyonuyla ziyaretçilerini karşıladı.

Modern tasarımlı vitrifiye serileri ile fark yaratan Seramiksan, vitrifiye koleksiyonunda yer alan Volcano, Ocean ve Terra’yla birlikte yeni serileri Luna, Silva ve Natura'yı da ISH   Frankfurt 2015’te görücüye çıkardı.


Yeni Vitrifiye Koleksiyonu: Luna, Silva ve Natura


Ay’ın yalın hatlarının...